Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Bu arkadaş kime çalışıyor. Allah bu Fenerli hesaplara akıl fikir versin. :F

Ch3xpY7WEAEOmwD.jpg

Evet abi kutuya gerek yok wifi varsa kullanıcı adını girerek digiturk playden izleniyor. Ama ekstra 9 tl ödemen lazım.
9 TL bir şey değilmiş. Modemin kablosunu bağlayıp deneyim bakalım. :)

Yarın çok kritik bir gün neye totem yapacağımı şaşırdım :A @MEnes artık everything little little yapacam :A
Ben totemi bıraktım valla. Biz kazanacağız. :A
Bizim maça ekstra hırs yapmışsınız da niye bu kadar Fenerlilerin gazına geldiniz ki? :A

Bizim maça ekstra hırs yapmışsınız da niye bu kadar Fenerlilerin gazına geldiniz ki? :A
Fenerlilerin gazı muhabbeti değil bu. Ben hiç bir şey okumadım sosyal medyada falan. :A Arena'da kaybetmek istemiyorum sadece. :A En başından beri en kötü beraberlik istiyorum. :A

Abi Avrupa gidiyor :A Sen biraz empati yapsana :A sen bizim yerimizde olsan kimi tutardın ? Ama fanatizmden uzak bir cevap bekliyorum :A

Fenerlilerin gazı muhabbeti değil bu. Ben hiç bir şey okumadım sosyal medyada falan. :A Ben Arena'da kaybetmek istemiyorum sadece. :A En başından beri en kötü beraberlik istiyorum. :A
Verin beraberliği bu iş huzur içinde çözülsün :A

Modeme gerek yok tv'de işletim sistemi ve wifi varsa bağlan sonra direk gir :) Ama sabah erkenden ara yükleme oluyor müşteri temsilcisine bağlanmak için bin takla atıyorsun :A
Wifi kullanmadım hiç? 80'ler çocuğuyum teknelojiye uzağız, cep telefonuyla tanışmamız üniversite yıllarını buldu? :A

@beyazsoy televizyondan Digitürk Play'i nasıl izlicem sen bilirsin?

Abi Avrupa gidiyor :A Sen biraz empati yapsana :A sen bizim yerimizde olsan kimi tutardın ? Ama fanatizmden uzak bir cevap bekliyorum :A

Aynen en temizi beraberlik. Haftaya da Osmanlı'yı yener Bjk olay biter. Biz Avrupa'ya onlar da şampiyonluğa. :A

Kimseyi tutmaz çıkar rakibimi yenerdim. Yalnız rakibim 4 yıldızı takarsa bozulurdum herhalde. Çünkü önümüzdeki yıllar sizi geçecekler şampiyonluk sayısında. Sizdeki maddi kriz yeni başladı bu sürer daha birkaç yıl.

Kimseyi tutmaz çıkar rakibimi yenerdim. Yalnız rakibim 4 yıldızı takarsa bozulurdum herhalde. Çünkü önümüzdeki yıllar sizi geçecekler şampiyonluk sayısında. Sizdeki maddi kriz yeni başladı bu sürer daha birkaç yıl.
İşte biz de takmasın diye uğraşıyoruz ama sonra beş yıl konuşurlar yattınız diye :A

Wifi kullanmadım hiç? 80'ler çocuğuyum teknelojiye uzağız, cep telefonuyla tanışmamız üniversite yıllarını buldu? :A

@beyazsoy televizyondan Digitürk Play'i nasıl izlicem sen bilirsin?
@Doğu bin dediği gibi oluyor senin tv Internete bağlanır smarttv özeliği bunun için aynı laptopa nasıl baglaniyorsan aynı şekilde tvye Interneti bağla. Wifi direk yada ayarlar kısmında Internet bağlantısı vardır oradan bagkanacaksin.

Sonrası TVdeki diguturk programına girip şifreleri gireceksin