Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Yuh daha kim kalmis
z5o5RY.png

Fatih Terim mi Ünal mı desen Ünal derim ben artık bu başkanları gördükten sonra :D:D:
aga sana tek kelimelik cevap vericem; yazık :D başka bişey demiyorum nankörlükte çığır açtınız ünal aysal kim lan kim takımın ağzına etti kaçtı gitti hala ünal diyorsun bi de fatih terime tercih ediyor böyle bişey olamaz yok böyle bişey :D

bu arada ne diyecekler diye meraktan izledim de ahmet çakar dan hiç beklemediğim bir yanıt geldi kapattım asıl bombayı serhat ulueren patlatmış onun konuşmasını okuyun adam resmen azize sövmüş fena giydirmiş helal olsun :D @Doğu @Since2011

aga sana tek kelimelik cevap vericem; yazık :D başka bişey demiyorum nankörlükte çığır açtınız ünal aysal kim lan kim takımın ağzına etti kaçtı gitti hala ünal diyorsun bi de fatih terime tercih ediyor böyle bişey olamaz yok böyle bişey :D

bu arada ne diyecekler diye meraktan izledim de ahmet çakar dan hiç beklemediğim bir yanıt geldi kapattım asıl bombayı serhat ulueren patlatmış onun konuşmasını okuyun adam resmen azize sövmüş fena giydirmiş helal olsun :D @Doğu @Since2011
aynen serhat daha omurgalı bi duruş sergilemiş. :D aziz bunu ölümle tehdit etmiş sonra satın almak için passat teklif etmiş :A

sonra da acuna talimat verip tv8'den kovdurmuş :A

o değilde bu ortama efsanevi pusu mixler cendereler yakışacakken edho ın dandirik müzikleri tüm atmosferi bozuyor kalan müzik ömrümde gördüğüm en dandik dizi müzik şirketi :D

Yayına bağlanırsa bu program bitmez :A Türk Tv tarihinin en muazzam programı olur :A Ama bağlanamaz 😉