Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bir tek Polat Alemdar ile Memati Baş kalmışYuh daha kim kalmis
![]()
Onları hedef almaya yuregi yetmez zaten Memati direk girtlagina cokerBir tek Polat Alemdar ile Memati Baş kalmış![]()
Müzik güzel bir de Karacadağ çalsınlar ipler koparLa Pusu muzigini koysaydiniz bu ne ya hic yakismamis
aga sana tek kelimelik cevap vericem; yazıkFatih Terim mi Ünal mı desen Ünal derim ben artık bu başkanları gördükten sonra:
aynen serhat daha omurgalı bi duruş sergilemiş.aga sana tek kelimelik cevap vericem; yazıkbaşka bişey demiyorum nankörlükte çığır açtınız ünal aysal kim lan kim takımın ağzına etti kaçtı gitti hala ünal diyorsun bi de fatih terime tercih ediyor böyle bişey olamaz yok böyle bişey
bu arada ne diyecekler diye meraktan izledim de ahmet çakar dan hiç beklemediğim bir yanıt geldi kapattım asıl bombayı serhat ulueren patlatmış onun konuşmasını okuyun adam resmen azize sövmüş fena giydirmiş helal olsun@Doğu @Since2011
G.tü yemezYayına bağlanırsa bu program bitmezTürk Tv tarihinin en muazzam programı olur
Ama bağlanamaz 😉
o kim ki ustaya laf söyleyebilsinBir tek Polat Alemdar ile Memati Baş kalmış![]()
Evet
Kaju yemende sıkıntı yokEvetBi tek sen mi yiyebiliyosun hayırdır ?
Aynen daha neler olacak kim bilir![]()
Senin Survivor'un bitti mi laKaju yemende sıkıntı yok
Ve ikinci bombalamasyon başladı![]()