Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Şu durumda olmamizin nedenlerinden biri de Fatih Terimden sonra Unal Aysalin sacma transferleri aga 2 İtalyan başkan getirdi takımı çökertti gittiler
Her insanın hatası olur :D.Fatih Terim'i daha çok severim orası ayrı ama bize hocadan önce başkan gerek :D.Mourinho gelecek başkan gelmicek deseler kabül etmem, ilk önce başkan gelecek .Şart oğlu şart:D

Son düzenleme:
Ertem Sener twitterdan paylasmis:

23:00'a kadar iyi dinlenin;
Saat 23:00'dan sabaha kadar evet sabaha kadar yayınımız devam edebilir ,1 saatte de bitebilir BEYAZ DERİN FUTBOL

Rasim Ozan ile konuştum ilk defa ama ilk defa böyle duydum sesini !!!
Bu gece işim zor !!!!!!!!!!

TARİHİ YAYINA 20 DK KALDI DERİN FUTBOL BAŞLIYOR BEYAZ TV AÇILSIN #derinbeyazfutbol

@Doğu @Since2011 @-KADİR-

Ertem Sener twitterdan paylasmis:

23:00'a kadar iyi dinlenin;
Saat 23:00'dan sabaha kadar evet sabaha kadar yayınımız devam edebilir ,1 saatte de bitebilir BEYAZ DERİN FUTBOL

Rasim Ozan ile konuştum ilk defa ama ilk defa böyle duydum sesini !!!
Bu gece işim zor !!!!!!!!!!

TARİHİ YAYINA 20 DK KALDI DERİN FUTBOL BAŞLIYOR BEYAZ TV AÇILSIN #derinbeyazfutbol

@Doğu @Since2011 @-KADİR-
Açtım şimdi :A EDHO müziğiyle girdiler beğenmedim :A Efsane bir yayın olacak ulan kaju yiyip ve çay yudumluyorum ortamı kurdum :A

EDHO müziği çalıyor efsane bee adamlar kaliteden anlıyorlar :D

Haydaa bir müzik daha tamam anlaşıldı bugün EDHO günü :oley:

Ahmet Çakar hocamızın açıklamasında EDHO'nun tulum müziğini istiyoruz duy sesimizi Beyaz TV :)

Bu gece EDHO in, Vadi out!

Son düzenleme:
ROK geri vites yapıyor Ahmet hoca suskun, sonradan Ahmet hoca patlayacak demedi demeyin :D

Koca koca adamlar yarım saattir "Allah belamızı versin stüdyoda alkol içilmiyor." diyor :F

Apo ben akrabalarımın düğününe gitmiyorum dediğinde koptum :D

Serhat Ulueren Aziz yıldırıma fena sallamış o daha beter gider yapmış abooo ortalık karışacak :A