Chuck'un Saul'un Chuck'a oynadığı oyun ve davanın Kim'e geçmesi oldukça güzeldi. Daha önce pasta bilmem neyiyle sahte delil yaratmasından dolayı Saul'a kızdığı için, yine büyük tepki gösterecek ve etik meselesi haline getirip davadan çekilecek izlenimi vermişti Kim, ancak tam beklenen olmadı. Fazlasıyla hırslı bir kadın ve anlaşılan Jimmy'in Saul'a dönüşümünde önemli etkisi olacak. Arabada Saul'u yumrukladığı sahne sezonun en güzel sahnelerinden biriydi.
En güzel sahne ise Mike'in o ikizleri gördüğü sahneydi. Baştan sona Breaking Bad içerdiği için fazlasıyla hoşuma gitti.
Mike'in takılmakta olduğu şu Nacho karakterinin ilk başlarda BB'in ilk bölümlerinde Walter'in Jesse'nin bodrumunda öldürdüğü o karakter olduğunu sandım. Hatta babasının araba galerisi temalı dükkanını görünce şaşırdım, çünkü o karakterin babası mobilyacıydı. Tabi sonradan anladım ki meğer alakası yokmuş, Nacho karakteri Breaking Bad'de hiç gözükmemiş. Sadece Walter ve Jesse'in Saul'u bağlayıp uçurumun kenarına götürdükleri
şu sahnede Saul ''Onu yapan Nacho'ydu'' diye söylemiş, o sahneyi hatırlıyorum ama ismi hatırlayamadım. Nacho o halde finale yakın ölecek geçmiş zaman kullandığı ve BB'de görülmediği için. Fakat anlamadığım detay, o sahnede Lalo diye birinden bahsediyor, Lalo Salamanca imiş ve aynı zamanda ölmediği ortada ''sizi gönderen o mu?'' dediğine göre, peki neden BB'de hiç o karakteri göremedik şimdilik anlamış değilim. İlerledikçe anlaşılır sanırım.
Ted Beneke ve BB'de göremediğimiz babası, Gale, Lydia, Todd, Skinny-Badger gibi karakterleri görebilecek miyiz merak ediyorum. Skyler ve kız kardeşi keza öyle. Walter'i mesela şu mobilyacı dükkanından o sözünü ettiği şeyi alırken görsek saygım artardı diziye.. Tabi ki bütün beklentilerim BB üzerine, BCS'nin kendisine değil..
Son olarak, yönetmenin kamera fetişti olduğu zaten BB'den belli oluyordu, seneler ilerledikçe aşmaya başlamış kendini. Chuck'un yoğun bakıma götürüldüğü sahnedeki çekim tekniği çok iyiydi... Ama bu diziye dair teknik olarak şimdilik en zayıf şey, gençleştirme tekniği. Tuco da Mike da Breaking Bad'deki halllerinden daha yaşlı gözüküyorlar. Irishman'i izledikten sonra ister istemez garipsiyor insan.