Bertan Asllani 'Akrep' Kadrosunda! | Star TV

(Kısa bir aradan sonra foruma dönmek güzel oldu.Sizinle Akrep'i konuşmayı özlemişim...)

Bence Ferda'nın hapisten çıkması için tek bir yol var o da Berna'nın yaşıyor olması , sence nasıl çıkar Ferda?
Evet yokluğun belli oluyor. :( Perşembe günü yorum konusunda sadece 3 kişiydik.

Berna yaşasa bile hapisten çıkamaz ki adam öldürmeye teşebbüsten. Perihan saf gibi yardım eder yine bir şekilde. :(

• Beğendim
Reactions: STAR
Evet yokluğun belli oluyor. :( Perşembe günü yorum konusunda sadece 3 kişiydik.

Berna yaşasa bile hapisten çıkamaz ki adam öldürmeye teşebbüsten. Perihan saf gibi yardım eder yine bir şekilde. :(
Orası da doğru Berna yaşasada çıkamaz , acaba nasıl çıkacak hapisten... Umarım Ayşem annesini kurtarır...Ferdayı içerilerde görmek üzüyor...Dışarı çıksında herkes anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu... (Can Ferda)...

Perşembe günü konuya gelirim...Bu hafta konuşulacak çok şey var...:Z
------

Oha, cidden mantıklı.

Ah Ferda'm benim kaynana oluyor. :Z
Ferdadan kaynana olmaz ki... Çok iyi biri... Damadı çok şanslı , hayatta bu kadar iyi niyetli , mükemmel bir kaynana bulamaz...

Orası da doğru Berna yaşasada çıkamaz , acaba nasıl çıkacak hapisten... Umarım Ayşem annesini kurtarır...Ferdayı içerilerde görmek üzüyor...Dışarı çıksında herkes anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu... (Can Ferda)...

Ferda oradan bir şekilde çıkar, tekrar aynı olmaya devam eder. O yüzden hiç çıkmasın. :A Emgen konağında Perihan Emgen ve torunları mutlu mesut yaşasın. :bhr:

Aynen, bu hafta bomba bir bölüm geliyor. :Z

• Harika
Ferda oradan bir şekilde çıkar, tekrar aynı olmaya devam eder. O yüzden hiç çıkmasın. :A Emgen konağında Perihan Emgen ve torunları mutlu mesut yaşasın. :bhr:

Aynen, bu hafta bomba bir bölüm geliyor. :Z
Ferdanın ortalığı karıştırması için dışarıya çıkmasına gerek yok aslında.. Cezaevindekilere Allah yardım etsin..Orayı da birbirine katar...

(Ki zaten öyle olmuş ki ilk bölümde ferdayı hücreden getirmişlerdi)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ferdanın ortalığı karıştırması için dışarıya çıkmasına gerek yok aslında.. Cezaevindekilere Allah yardım etsin..Orayı da birbirine katar...

(Ki zaten öyle olmuş ki ilk bölümde ferdayı hücreden getirmişlerdi)
Aynen. :A Cezaevi sahnelerini umarım detaylı bir şekilde işlerler (eğer bu bölüm kesin olarak çıkmamak üzere girecekse).

Dışarıdakiler çok çekti, biraz da içeridekiler çeksin Ferda'yı. :A

• Güldürdün

------

Ferdadan kaynana olmaz ki... Çok iyi biri... Damadı çok şanslı , hayatta bu kadar iyi niyetli , mükemmel bir kaynana bulamaz...
Aynen aynen Ferda'dan tam olarak anne olur. :Z Saydığın her şey doğru da nankörlük yaparsa hapse attırır ayağını denk alsın. :A

• Güldürdün
@Staran ironi yapıyor zannediyordum. :A Ferda özünde mükemmel biri ( belki de değil. :A) yani ondan çok seviyorum, canım o benim. :A
Geçen hafta da dedim, ilk başlarda çok sevdim ama sonradan başkalarının yaptığı planları önceden bilmesi/tahmin etmesi, hep bir adım önde olması sıktı. Cezaevi halleri ile tekrar sevebilirim belki. :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
@Staran ile nedir sizde ki bu Ferda sevgisi anlamıyorum cidden. 😱 :A
Ferda ne yapmış ki... Bernayı isteyerek öldürmedi... O yaşlı adam da zaten ölüyormuş... Ferda hak ettiğini almak istiyor sadece... Ben Ferdayı çok haklı buluyorum..Yani Ayşem gibi düşünüyorum... Asıl akrep o peri denen kadın... PERİHAN EMGEN...

• İlginç
Geçen hafta da dedim, ilk başlarda çok sevdim ama sonradan başkalarının yaptığı planları önceden bilmesi/tahmin etmesi, hep bir adım önde olması sıktı. Cezaevi halleri ile tekrar sevebilirim belki. :A
Eh ama diğerlerine göre öyle yani. Ondan önde olsa olsa Perihan olur o da olamıyor. :A Seversin severdin cezaevindeyken bol bol Ferda'ya övgüler savururuz, destek veririz. :Z :A

Ferda ne yapmış ki... Bernayı isteyerek öldürmedi... O yaşlı adam da zaten ölüyormuş... Ferda hak ettiğini almak istiyor sadece... Ben Ferdayı çok haklı buluyorum..Yani Ayşem gibi düşünüyorum... Asıl akrep o peri denen kadın... PERİHAN EMGEN...
O adam zaten ölüyor muymuş? 😱 Ferda'yı görmese en az 20 yıl daha sağlıklı mutlu bir şekilde yaşardı o adamcağız. :A

Hak ettiğini başka bir şekilde alabilirdi kardeşini öldürmeden yada kardeşinin kocası ile birlikte olmadan. :A

QUEEN PERİHAN EMGEN :love1:

• İlginç
O adam zaten ölüyor muymuş? 😱 Ferda'yı görmese en az 20 yıl daha sağlıklı mutlu bir şekilde yaşardı o adamcağız. :A

Hak ettiğini başka bir şekilde alabilirdi kardeşini öldürmeden yada kardeşinin kocası ile birlikte olmadan. :A

QUEEN PERİHAN EMGEN :love1:
Emre adamın ahı gitmiş vahı kalmış...Ölmüş zaten arkasından konuşmayalım...

Perihan Ferda gibi yapmamış...Kızı bırakıp gitmis.. Ferda sevgisiz büyümüş... Hareketleri çok normal...

• Güldürdün
Emre adamın ahı gitmiş vahı kalmış...Ölmüş zaten arkasından konuşmayalım...

Perihan Ferda gibi yapmamış...Kızı bırakıp gitmis.. Ferda sevgisiz büyümüş... Hareketleri çok normal...
Ferda, Perihan gibi yapmamış mı? 😱 O da annesi gibi bırakıp gitmiş, kızı gerçek anne sevgisinden uzak büyümüş. Dediğim gibi başka bir şekilde alabilirdi. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim