Bertan Asllani 'Akrep' Kadrosunda! | Star TV

Aras’ın cezaevindeki en büyük destekçisi Efe olacak. Efe’nin iyi niyetini ve temiz kalbini gören Aras, cezaevinde yaşadıkları sıkıntılara karşı Efe’yle omuz omuza mücadele edecek. @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Angelica @Staran

20210224_095718.jpg

20210224_095723.jpg

Öylesine demiştim onu ama cidden artık Ferda'nın durumu zor gözüküyor, ama başrol o olduğu için ve diziye adını verdiği için bir şey olmaz. :(
Bende Ferda konusunu fazla abartıyor olabilirim. :A

Ben de hapiste çok kalacağını sanmıyorum. Dışarı çıkarsa daha ne akreplikler yapacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bende Ferda konusunu fazla abartıyor olabilirim. :A

Ben de hapiste çok kalacağını sanmıyorum. Dışarı çıkarsa daha ne akreplikler yapacak. :A
Hapis sahnelerini bölüm içinde az az gösteriyorlar, hepsi bir günde de geçiyor olabilir.:A Sonra ki günde çıkar. :F Dışarı çıkınca herkesin can güvenliği tehlike altında. :(

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Hapis sahnelerini bölüm içinde az az gösteriyorlar, hepsi bir günde de geçiyor olabilir.:A Sonra ki günde çıkar. :F Dışarı çıkınca herkesin can güvenliği tehlike altında. :(
Oha dediğin çok mantıklı. :F

Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa. :A

Oha dediğin çok mantıklı. :F

Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa. :A
Tokat atsın başka bir şey yapmasın. :A Tokat atmak cidden çok yakışıyor Ferda'ya. :A

Ama bir süre Ayşem-Perihan çatışması da izleyebiliriz, hatta Ayşem Ferda ile tanışmıştır belki önceden. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: STAR and slhttnmtl