Baya gerideymişsin abla. Ondan sonraki bölümler çok iyi, mutlaka izlemeye çalış.3.bölümde kaldım ya![]()
Baya gerideymişsin abla. Ondan sonraki bölümler çok iyi, mutlaka izlemeye çalış.3.bölümde kaldım ya![]()
Baya gerideymişsin abla. Ondan sonraki bölümler çok iyi, mutlaka izlemeye çalış.
4. bölüm sanırım çok iyi olan bölümdü. Dikkatli izle abla.Bugün başladım da şey işte 4.bölümü bir açtım başka video inmiş tekrar indirdim izleyeceğim
4. bölüm sanırım çok iyi olan bölümdü. Dikkatli izle abla.![]()
Biraz daha ilerle abla bu bölüm çok sönük bile kalacak.Gerçekten çok güzel bölüm son 40 dakikası kaldı ama çok güzeldi![]()
Biraz daha ilerle abla bu bölüm çok sönük bile kalacak.![]()
O kadar dizi izliyorsun abla, halledersin ya.İnşAllah daha fazla birikmeden izlemem lazım ya![]()
O kadar dizi izliyorsun abla, halledersin ya.![]()
Abla valla yükün çok ağırmış. Şunu belirtmek isterim ama Akrep hepsinden daha iyi.![]()
Dabii cnm ne demezsin hepsi yarım yarım 4 bölüm kırmızı oda var 2 bölüm dek var 3 bölüm baraj var 4 bölüm kefaret var bak ne güzel izliyorum işte
Abla valla yükün çok ağırmış. Şunu belirtmek isterim ama Akrep hepsinden daha iyi.![]()
![]()
![]()
Gerisi gelir abla tamamlarsın.Akrep çok güzel ya inşAllah hepsini tamamlıcam
Ferda da Ferda...Aras'ın arkası sağlamlaşacak mı çok merak ediyorum. Ferda ikisinin de hakkından gelecektir.![]()
Sevgim yerlere göklere sığmadığı için hep diyordum da sustum.
Öylesine demiştim onu ama cidden artık Ferda'nın durumu zor gözüküyor, ama başrol o olduğu için ve diziye adını verdiği için bir şey olmaz.Sevgim yerlere göklere sığmadığı için hep diyordum da sustum.🤫
Bende Ferda konusunu fazla abartıyor olabilirim.Öylesine demiştim onu ama cidden artık Ferda'nın durumu zor gözüküyor, ama başrol o olduğu için ve diziye adını verdiği için bir şey olmaz.![]()
Hapis sahnelerini bölüm içinde az az gösteriyorlar, hepsi bir günde de geçiyor olabilir.Bende Ferda konusunu fazla abartıyor olabilirim.
Ben de hapiste çok kalacağını sanmıyorum. Dışarı çıkarsa daha ne akreplikler yapacak.![]()
Oha dediğin çok mantıklı.Hapis sahnelerini bölüm içinde az az gösteriyorlar, hepsi bir günde de geçiyor olabilir.Sonra ki günde çıkar.
Dışarı çıkınca herkesin can güvenliği tehlike altında.
![]()
Tokat atsın başka bir şey yapmasın.Oha dediğin çok mantıklı.
Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa.![]()