Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)Oha dediğin çok mantıklı.
Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa.![]()
Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)Oha dediğin çok mantıklı.
Aynen valla teker teker bi tokatla yollayıverir öbür tarafa.![]()
Hacer'in telefonla konuştuğu kişiyi herkes Berna zannediyor, umarım da öyle olur.Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)
Tanışmış mıdır acaba..😳Tokat atsın başka bir şey yapmasın.Tokat atmak cidden çok yakışıyor Ferda'ya.
Ama bir süre Ayşem-Perihan çatışması da izleyebiliriz, hatta Ayşem Ferda ile tanışmıştır belki önceden.![]()
Ayneeen.Tokat atsın başka bir şey yapmasın.Tokat atmak cidden çok yakışıyor Ferda'ya.
Ama bir süre Ayşem-Perihan çatışması da izleyebiliriz, hatta Ayşem Ferda ile tanışmıştır belki önceden.![]()
Ayşem'in akrep dövmesi yaptırması benim aklıma öyle şeyler getirdi.Tanışmış mıdır acaba..😳
Berna yaşıyorsa eğer sadece olayların kızışması için iyi olur bence.Bir de berna yaşasa her şey daha güzel olacak...(12 haftadır aynı şeyi söylüyorum fark ettim🥰)
Olursa harika olur.Ayneeen.![]()
Bak olur mu olur valla. Bir de avukatlığını yapmayı kabul etti ya.![]()
Ama hacer konuşurken "Berna hanımı o öldürdü "diyor. Berna ile konuşuyorsa Arasın onu ittiğini görünce şaşırmazdı..Hacer'in telefonla konuştuğu kişiyi herkes Berna zannediyor, umarım da öyle olur.![]()
Bu 'Akrep'. Yasak Elma gibi her an bir şey olabilir.Ama hacer konuşurken "Berna hanımı o öldürdü "diyor. Berna ile konuşuyorsa Arasın onu ittiğini görünce şaşırmazdı..
O bence tanıştığından olmaz eğer öyle düşünüyorsan.Olursa harika olur.Akrep dövmesi yüzünden teoriler kuruyorum garip garip, ama hiç biri olmaz.
![]()
Aynen Berna yaşasında , mantık hatalarını boşverecem , söz.Bu 'Akrep'. Yasak Elma gibi her an bir şey olabilir.![]()
Bilmiyorum, benim aklıma öyle geldi. Keşke öyle olsa.O bence tanıştığından olmaz eğer öyle düşünüyorsan.
1-2 bölüme olaylar tıkanır diyecektim tam önü çok açık gözüküyor valla.![]()
Öyle olsa çok iyi olur.Bilmiyorum, benim aklıma öyle geldi. Keşke öyle olsa.
Olaylar tıkanmaz, senaristimiz bir yerleden araklar yine bir şeyler. (!)![]()
Aras’ın cezaevindeki en büyük destekçisi Efe olacak. Efe’nin iyi niyetini ve temiz kalbini gören Aras, cezaevinde yaşadıkları sıkıntılara karşı Efe’yle omuz omuza mücadele edecek. @slhttnmtl @Alos @EmreCan @Angelica @Staran
Ekli dosyayı görüntüle 99706
Ekli dosyayı görüntüle 99707
Onun için kalan bölümleriyle hemen izle abla.Efeye seveceğim gibi duruyor![]()
Onun için kalan bölümleriyle hemen izle abla.![]()
Bir bölüm izleyince bıraksın gelmiyor.Birazdan devam edeceğim taktım Akrebe![]()
Bir bölüm izleyince bıraksın gelmiyor.![]()