Beren'in ve Tuba'nın Tahtına Göz Koydu!

Çiğdem Batur'u Papatyam'dayken çok severdim ama Vadi'ye geçince değişti . :D Gözüme çirkin görünmeye başladı . :D

Bende izlerdim o dönemde, o dönem bambaşkaydı. Kurtlar Vadisi Pusu'da ciddi bir görüntü veriyor artık. :D

Açıkçası kendisini takip etmiyorum ama resmine baktımda güzelliği yerinde neden olmasın dedim :)

- - - Ekleme - - -

Tabi oyunculuğunu bilmiyorum :)

Ben Çiğdem Batur`u yerin dibine falan sokmuyorum. Çiğdem Batur`u Papatyamda izlemiştim. Güzelliği iyi, oyunculuğu da. Ama ne güzelliği ne de oyunculuğu abartılacak derecede iyi değil. Hele ki, Beren Saat ile kıyaslanacak kadar.

Zaten kıyaslandığı yok. Ben zaten yukarıda yazdım. Dediğim gibi Çiğdem Batur yolun başında gibi şu anda, Beren Saat yolu aştı. :)

Çiğdem Batur zaten ancak Beren Saat`in tahtına göz dike bilir. Yani bu göz dikilmesiyle sınırlı kalır. Onun yanına bile yaklaşamaz.

tahtına Göz koymakla yetınmemis o tahta oturmuş. baksana birinci çıkmış anketlerde kız :)))

- - - Ekleme - - -

Çiğdem Batur zaten ancak Beren Saat`in tahtına göz dike bilir. Yani bu göz dikilmesiyle sınırlı kalır. Onun yanına bile yaklaşamaz.

tahtına Göz koymakla yetınmemis o tahta oturmuş. baksana birinci çıkmış anketlerde kız :)))

- - - Ekleme - - -

O anketten 1000 tane yapılmış ve Beren Saat hangisinde birinci çıkmışsa Vadicilerin yorumu, "3-5 kişiyle yapılan anketler" olmuştur.

O anketten 1000 tane yapılmış ve Beren Saat hangisinde birinci çıkmışsa Vadicilerin yorumu, "3-5 kişiyle yapılan anketler" olmuştur.

onu vadıcılere soyle :))) ben hiç bir zaman gerçek anketleri kucumsemedım . Berenden ve tubadan iyi oynuyor kız ve sürekli ekranda

oyunculuğu çok iyi

- - - Ekleme - - -

oyunculuğu çok iyi güzelliği de yerinde

Vadi kimleri yüceltmedi ki.. Iste Kurtlar Vadisi'nin gücü, birkez daha ispatlanmis oldu..

Vadi'de oynayan biri tabi ikisini de geride bırakır anketlerde :D

Üstelik başrol de sayılmaz :D

Çiğdem Batur en azından vücudunu kullanmıyo diğerleri gibi.

Güzel ve iyi bir oyuncu ama henüz Beren Saat le yarışacak aşamaya gelmedi! Önümüzdeki 2-3 yıl kendisi için çok önemli olacak...

Aga berenden 50 gömlek üstün ne yarışamaması

Başrol olmamasına rağmen İki başrolü yendiyse daha ne laf söylenirki :X

Röportaj yaptılar diye Çiğdem Batur'u fazla şişirmişler :D
Ortadoğuda Tuba Büyüküstün ve Songül Öden'in tahtını kimse sallayamaz dikkat ettiyseniz Beren'i söylemiyorum bile oda seviliyor ama bir Tuba bir Songül kadar değil :)

çiğdem batur harika bir oyuncu artı güzelde....her iki faktör de yani......yani yani ve yani..........😱ha: