Beren'in ve Tuba'nın Tahtına Göz Koydu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Ortadoğu’da yayınlanan Snob Magazin dergisi, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Leyla'sı Çiğdem Batur’la röportaj yaptı.

‘Savcı Leyla’ karakterini canlandıran Batur, Ortadoğuda yapılan anketlerde, Tuba Büyüküstün ve Beren Saat’i geride bıraktı. Batur, dergiye şu müjdeyi de verdi:
“Ortadoğu’dan bir sinema projesi için teklif geldi. Şu sıralar senaryoyu okuyorum”

Güzel bir oyuncu ve güzelliği ortaya çıkmaya başladı şimdilerde. Türk dizilerinin yaygın olduğu ülkelerde Çiğdem Batur'un sevilmesini normâl buluyorum. Zamanla daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum. :)

ikisinden de çok daha iyi oyuncu ve daha güzel tabi geçer

Çiğdem Batur zaten ancak Beren Saat`in tahtına göz dike bilir. Yani bu göz dikilmesiyle sınırlı kalır. Onun yanına bile yaklaşamaz.

dizide pek bisiy yapmıyoki ben sevmiom konuyu yavaslatiyor :D sürekli aksiyon aksiyon aksiyon olsun annesiyle sorunlari var dizide halledsin :D

Çiğdem Batur zaten ancak Beren Saat`in tahtına göz dike bilir. Yani bu göz dikilmesiyle sınırlı kalır. Onun yanına bile yaklaşamaz.

Ne alakası var? Başlıkta öyle yazıyor tamam da, kendisinin öyle bir amacı yoktur eminim. :)

nasıl yapmıyo :D tubayla berenden iyi oyuncu olduğu kesin polatın manitası var mı ötesi :D hep aksiyon aksiyon olmaz aga

berenden iyi oyuncu olduğu kesin bi noktaya bakıp kalmıyo yani :D hele güzellik konusunda çigdem batur açık ara yapar gözleri yeter
yani yanından bile geçemez rüzgarıyla savurur :kiki:

- - - Ekleme - - -

yav aga sevmiom iste :D 2 3 dakka olacak duygusallıkta buda polata çok yaklasiyor :D

aga arada böyle güzeller lazım :D duygusal falan :kiki:

Vadide oynayan bütün kadınlar dünyanın en iyi oyuncusu en güzel kadınlar, Best Modelleridir zaten. :F

Kime sorsan Beren Saat`in her yönden daha üstün olduğunu herkes söyler, takas hariç.

Vadide oynayan bütün kadınlar dünyanın en iyi oyuncusu en güzel kadınlar, Best Modelleridir zaten. :F

Kime sorsan Beren Saat`in her yönden daha üstün olduğunu herkes söyler, takas hariç.

Şimdi kadın Kurtlar Vadisi Pusu'da oynuyor diye yerin dibine sokmaya çalışmanı anlayamıyorum. Ayrıca burada Beren Saat ile Çiğdem Batur kıyaslaması yapılmadı, yapılmaz da. Yani konudaki haberden bahsediyorum. :)

ortadoğuda geçmiş daha şimdiden ben bilmem ortadoğu bilir revan :kiki:

Şimdi kadın Kurtlar Vadisi Pusu'da oynuyor diye yerin dibine sokmaya çalışmanı anlayamıyorum. Ayrıca burada Beren Saat ile Çiğdem Batur kıyaslaması yapılmadı, yapılmaz da. Yani konudaki haberden bahsediyorum. :)

RevaN'ın Vadide oynuyor diye yerin dibine sokmasını görüyorsun da, takas ve diğerlerinin Vadide oynuyor diye göklere çıkarmasını görmüyor musun? :)

RevaN'ın Vadide oynuyor diye yerin dibine sokmasını görüyorsun da, takas ve diğerlerinin Vadide oynuyor diye göklere çıkarmasını görmüyor musun? :)

çok iyi oyuncu ve çok güzel bunu ortadoğu görmüş bile biraz objektif olun

images

Şu gözle bakmak lazım aslında. Çiğdem Batur daha yolun başında gibi birşey, Kurtlar Vadisi Pusu çıkış noktası. Beren Saat ise, yolu aşmış. Objektif olarak bakarsak olaya, bu olay bu şekilde. Tabi ilerleyen zaman diliminde neler olur bilinmez. :)

Çiğdem Batur'u Papatyam'dayken çok severdim ama Vadi'ye geçince değişti . :D Gözüme çirkin görünmeye başladı . :D