Çiğdem Batur Kvp'de Polat'ın manitası olmak dışında ne yapmış ki?![]()
Çiğdem Batur Kvp'de Polat'ın manitası olmak dışında ne yapmış ki?![]()
Sadece o BİLE yetiyo işte anlasana. :![]()
Papatyam'da oynamıştı, ayrıca ufak tefek film ve dizi projelerinde yer almış. Dedim ya, daha yolun başında.![]()
Savcı rolünde yetmez mi
Konumuz bu değilki takasın dediği gibi seyirci kapmaya çalışıyosun ama yemezlerDünyanın en yakışıklı oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat
Dünyanın en iyi erkek oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat ve ya Memati
Dünyanın en güzel kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın en iyi kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın ün güzel müziği: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel kuşu: Kurtlar Vadisinin afişindeki ayın üzerindeki kuş
Dünyanın en güzel masası: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel bilgisayarı: Kurtlar Vadisinde masanın üzerinde duran bilgisayar
Dünyanın en güzel parkesi: Kurtlar Vadisindeki parke
Dünyanın en güzel kapısı: Kurtlar Vadisindeki kapı
Daha 1000000 tane böyle sayabilirim.
Vadiciler için bu budur. Olay bitmiştir. Boşa parmaklarınıza yazık.
Çiğdem Batur en azından vücudunu kullanmıyo diğerleri gibi.
sanırım bu eski de kaldı gibi oynadıgı dandik diziler onu orta dogudan uzaklaşırdı))
Yooo hiçde değil Gönülçelen şuan yayınlanıyor ve büyük bir ilgi ile izleniyor ve en çok izlenen diziler arasında.Aynı şekilde 20 Dakika'yıda bizimle birlikte takip ediyorlar bölüm biter bitmez arapça çevirilerle yayınlıyorlar.İlgi ve sevgilieri bitse neden uğraşsınlar ki
orta doguda yapılan anketlerde uzun süredir tubanın birinci oldugunu hiç görmedim hep gerilerde kalıyor. ilgileniyorlar ama o ıhlamurlar altında asideki popüleritesi kalmadı
Gerilerde kalıyor dediğin en kötü 2. 3. oluyor
Tuba'nın popülerliği bitmiş mi artarak devam mı ediyor öğrenmek istiyorsan facebook ve arap fan sitelerine bakman yeterli olur
facebookta nasıl hileler döndüğünü bu foruma kanıtlarıyla ekleyen kişiye facebooku kanıt gösterme talihsizliği göstermene tam 10 puan))) ben tuba bitti demiyorum ama hep gerilerde kalıyor hiç birinci olduğunu görmedim uzun süredir
Iyi Oyuncu olabilir, ama güzellik olarak yaklasir anca. Tahti alamaz. Ki ben öyle ahim sahim güzel bulmuyorum kendisini. KVP'de oynamasa tanimazdim bile.