Beren'in ve Tuba'nın Tahtına Göz Koydu!

Çiğdem hepsinden daha iyi

Çiğdem Batur Kvp'de Polat'ın manitası olmak dışında ne yapmış ki?:)

Sadece o BİLE yetiyo işte anlasana. ::D

O ortadoğudaki kafa yapısına ve kurtlar vadisi fanlarına yetiyor.Beren ve Tuba'yla yarışması için bir ölçüt değil.:)

- - - Ekleme - - -

Papatyam'da oynamıştı, ayrıca ufak tefek film ve dizi projelerinde yer almış. Dedim ya, daha yolun başında. :)

Papatyamda 1 sezon oynadı ondan sonrada çıktı.

yolun başında ama yaş kemale ermiş artık.Gelmiş 30 yaşına.Ama hale Kvp'nin seyirci kitlesine mahkum.:)

Savcı rolünde yetmez mi

Savcı rolünde olması veya KVP'de oynaması onun süper oyuncu olduğunu,bir dizide başrol oynadığında reyting listelerini altüst edeceği anlamına gelmez.Ortadoğudan bir proje teklifi alması kurtlar vadisinin o bölgelerde izlenmesinden kaynaklanıyor ki zaten ortadoğuda her diziyi ayırt etmeksizinin bünyesinde sindirebiliyor.:)

Beren hep aynı rolü oynuyo ondan daha iyi ve güzel olduğu açık ayrıca vadi dünyada en fazla izlenen türk dizisi kültür bakanlığı açıkladı

Dünyanın en yakışıklı oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat
Dünyanın en iyi erkek oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat ve ya Memati
Dünyanın en güzel kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın en iyi kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın ün güzel müziği: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel kuşu: Kurtlar Vadisinin afişindeki ayın üzerindeki kuş
Dünyanın en güzel masası: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel bilgisayarı: Kurtlar Vadisinde masanın üzerinde duran bilgisayar
Dünyanın en güzel parkesi: Kurtlar Vadisindeki parke
Dünyanın en güzel kapısı: Kurtlar Vadisindeki kapı

Daha 1000000 tane böyle sayabilirim.

Vadiciler için bu budur. Olay bitmiştir. Boşa parmaklarınıza yazık.

İşine gelmeyince lafı değiştir seyirci kapmaya çalış hep aynı hep aynı rekorlar konumuza bak ta gözün gönlün açılsın

Çiğdem batur iyi bi oyuncu

- - - Ekleme - - -

Dünyanın en yakışıklı oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat
Dünyanın en iyi erkek oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan oyunculardan biri. Mesela Polat ve ya Memati
Dünyanın en güzel kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın en iyi kadın oyuncusu: Kurtlar Vadisinde oynayan: Çiğdem Batur
Dünyanın ün güzel müziği: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel kuşu: Kurtlar Vadisinin afişindeki ayın üzerindeki kuş
Dünyanın en güzel masası: Kurtlar Vadisinde
Dünyanın en güzel bilgisayarı: Kurtlar Vadisinde masanın üzerinde duran bilgisayar
Dünyanın en güzel parkesi: Kurtlar Vadisindeki parke
Dünyanın en güzel kapısı: Kurtlar Vadisindeki kapı

Daha 1000000 tane böyle sayabilirim.

Vadiciler için bu budur. Olay bitmiştir. Boşa parmaklarınıza yazık.
Konumuz bu değilki takasın dediği gibi seyirci kapmaya çalışıyosun ama yemezler

Iyi Oyuncu olabilir, ama güzellik olarak yaklasir anca. Tahti alamaz. Ki ben öyle ahim sahim güzel bulmuyorum kendisini. KVP'de oynamasa tanimazdim bile.

Çiğdem Batur en azından vücudunu kullanmıyo diğerleri gibi.

Tek kelime..

Allah'a sükür Kurtlar Vadisi'nde buna gerek duyacak ne sahne, nede oyuncu var. Diger dizilerde, reyting icin bayan oyuncular kiliktan kiliga giriyor vallah.. Diger sahneleri söylemiyorum bile..

sanırım bu eski de kaldı gibi oynadıgı dandik diziler onu orta dogudan uzaklaşırdı :)))

Yooo hiçde değil Gönülçelen şuan yayınlanıyor ve büyük bir ilgi ile izleniyor ve en çok izlenen diziler arasında.Aynı şekilde 20 Dakika'yıda bizimle birlikte takip ediyorlar bölüm biter bitmez arapça çevirilerle yayınlıyorlar.İlgi ve sevgilieri bitse neden uğraşsınlar ki

Yooo hiçde değil Gönülçelen şuan yayınlanıyor ve büyük bir ilgi ile izleniyor ve en çok izlenen diziler arasında.Aynı şekilde 20 Dakika'yıda bizimle birlikte takip ediyorlar bölüm biter bitmez arapça çevirilerle yayınlıyorlar.İlgi ve sevgilieri bitse neden uğraşsınlar ki

orta doguda yapılan anketlerde uzun süredir tubanın birinci oldugunu hiç görmedim hep gerilerde kalıyor. ilgileniyorlar ama o ıhlamurlar altında asideki popüleritesi kalmadı

orta doguda yapılan anketlerde uzun süredir tubanın birinci oldugunu hiç görmedim hep gerilerde kalıyor. ilgileniyorlar ama o ıhlamurlar altında asideki popüleritesi kalmadı

Gerilerde kalıyor dediğin en kötü 2. 3. oluyor :)
Tuba'nın popülerliği bitmiş mi artarak devam mı ediyor öğrenmek istiyorsan facebook ve arap fan sitelerine bakman yeterli olur :)

Gerilerde kalıyor dediğin en kötü 2. 3. oluyor :)
Tuba'nın popülerliği bitmiş mi artarak devam mı ediyor öğrenmek istiyorsan facebook ve arap fan sitelerine bakman yeterli olur :)

facebookta nasıl hileler döndüğünü bu foruma kanıtlarıyla ekleyen kişiye facebooku kanıt gösterme talihsizliği göstermene tam 10 puan :)))) ben tuba bitti demiyorum ama hep gerilerde kalıyor hiç birinci olduğunu görmedim uzun süredir

facebookta nasıl hileler döndüğünü bu foruma kanıtlarıyla ekleyen kişiye facebooku kanıt gösterme talihsizliği göstermene tam 10 puan :)))) ben tuba bitti demiyorum ama hep gerilerde kalıyor hiç birinci olduğunu görmedim uzun süredir

Facebook'a inanmıyorsan arap fanların kurdukları sitelere bak o zaman çok güncel hatta türk fanlardan daha hızlılar bazı haberleri almada ortadoğuda yapılan her anket bizim ülkemizde haber olmuyor ki kimin işine gelirse o anketi alıp haberini yapıyor