agzına gözüne baksana bi oturuşta seni yer)))güzelin sivilceside güzeldir
))))![]()
Yesin abicim
agzına gözüne baksana bi oturuşta seni yer)))güzelin sivilceside güzeldir
))))![]()
bu mu güzel yani
![]()
![]()
Buradaki haber başlıklarını okuyunca gerçekten gülüyorum: 'tubanın ve berenin tahtı'(!) Tubanın ve berenin bir tahtı varmış yani önce buna mı inanmak gerekiyor. Hele de içeriğini okuyunca (haber bile demiyorum bu arada) daha da güldüm. Yahu buradaki insanlar bunlara gerçekten inanmak isteyerek mi yazıyor (yani inanılacak birşey olmadığı için) yoksa bir anlığına da olsa kendini inandırıp hayal dünyasında dolaşarak yorumlar yapmak hoşuna gittiği için mi yazıyor! Ortadoğuyla beren ve ya tubanın ne ilgisi var, adamlar varsa yoksa Songül diyor, diğerlerini gözleri görmüyor bile diğerlerinden kim kimi geçerse geçsin ne önemi var, zaten diğerlerinin anketlerde aldıkları oylar birbirine yakın.%72'den fazla Songül oy alıyor sürekli, diğerlerinden de kim olursa aralarında bölüşüyor her seferinde. Bereni Ayça Bingöl de geçti, zaten ne kadar alıyor ki beren, tubaya da yakın aldı. Bazılarının Songülün yanına tubayı da katmaya çalışması gerçekten trajikomik.Tamam birilerinin fanı olunabilir de bu dizileri reklam etmek birilerini saçma haberlerle gündeme getirmek için yazılan yazılara bu kadar da dünyadan uzak yorum yapılmaz, aslında yorum bile yapılmaz. Ancak burada beren ve tuba magazin asparagaslarıyla burası için pohpohlanabilir de Ortadoğu (!!!!!)., bunlara artık küçük bebeler bile güler geçer. Bir sonraki ankette belki bilmem kim onları geçecek, zaten diğerleri küçük bir kesimi, ya da göstergesiyle küçük bir oy oranını aralarında paylaşıyorlar sürekli.Yeni birisini tanırlar bu sefer o oyuncu bu küçük kesimden oy alır ve en uzak 2.lik tahtının yeni sahibi olur...Ama anladım sanırım buradakiler güzel eğleniyor absürd haberlerle dünyanın sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşmak için...
Bence gayet güzel.bu mu güzel yani
![]()
![]()
Bence gayet güzel.
Her insan kusursuz olacak diye bir şey yok.![]()