Valla bende çok beğendim çok yakışmış.
Valla bende çok beğendim çok yakışmış.Elbisenin göğüs tarafı çok değişik bir tarzda yapılmış.
![]()
Erkekler tubacı berenci diye ayrılmaz bir kadın güzelse o erkek ordadır ...Kendisi bir oyuncu olmanın dışında moda ikonu olduğu için böyle şeyler yapıyor. Maşallah 10 parmağında 10 marifet.
@turkuazz sen Tuba'cı olduğun için etiketlemedim ama seviyorsun dimi Beren'i.![]()
Erkekler tubacı berenci diye ayrılmaz bir kadın güzelse o erkek ordadır ...![]()
haklısın tubacıyım ama tubacılar beren sevmez diye bir kural yokKendisi bir oyuncu olmanın dışında moda ikonu olduğu için böyle şeyler yapıyor. Maşallah 10 parmağında 10 marifet.
@turkuazz sen Tuba'cı olduğun için etiketlemedim ama seviyorsun dimi Beren'i.![]()
haklısın tubacıyım ama tubacılar beren sevmez diye bir kural yokberenin my dışında tüm dizilerini izledim kendisinide oyunculuğunuda seviyorum,beren fanı değilim ama Bereni seviyorum
![]()
çoğu bu durumda birbirine rakip buluyor sanırım bu yüzdende birini tutan diğerini sevmiyor,ama dediğim şekilde Bereni oldukça başarılı buluyorumDoğru diyorsun arada 2-3 istisna çıkıyor. Mesela @sürgünüm abi de güzel bulur Beren'i ama Tubacı.![]()
çoğu bu durumda birbirine rakip buluyor sanırım bu yüzdende birini tutan diğerini sevmiyor,ama dediğim şekilde Bereni oldukça başarılı buluyorum![]()
yok olurmu kusur bu oldukça doğal bir durumDoğru düşünüyorsun Beren gerçekten çok başarılı ben Tuba için bu lafları söyleyemicem kusura bakma.![]()
yok olurmu kusur bu oldukça doğal bir durumtubacıların çoğu bereni,berencilerin çoğu tubayı sevmez çoğunlukla bu durumda,ama dediğim şekilde Bereni daima başarılı buluyorum çünkü çok sevdiğim bir oyuncudur
@sokak sanati bu arada elbisede çok yakışmış Berene![]()
elbiseyi hiçbir bayana yakıştırmam. aslolan elbisesiz nasıl durduğudurValla bende çok beğendim çok yakışmış.Elbisenin göğüs tarafı çok değişik bir tarzda yapılmış.
![]()
Aynen desterem. Ne güzel konuştun öyleelbiseyi hiçbir bayana yakıştırmam. aslolan elbisesiz nasıl durduğudurama haklısın beroşumda herşey mükemmel duruyor, elbise bile ...
![]()
ayıp ediyon ? benim hiç kötü konuştuğuma rastladınmıAynen desterem. Ne güzel konuştun öyle![]()
kıza herşey yakışıyor allah bunu 365 günde anca yaratmışsa, @Çiğdem- gilleri demekki 3 saniyede yaratmışEkli dosyayı görüntüle 54388 Ekli dosyayı görüntüle 54389 Ekli dosyayı görüntüle 54390
Bu tarz ne yaa. Resmen tatlılık akıyor.Eteğine bayıldım.
@destere @Harunnn60 @cookies @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL @MayısKralı
kıza herşey yakışıyor allah bunu 365 günde anca yaratmışsa, @Çiğdem- gilleri demekki 3 saniyede yaratmış![]()
başkanlığın bıçak sırtında tabi şimdi hogathaya karşı hamlede bulunmamanı anlayışla karşılıyorumÇiğdem'e laf yok. Maşallah inci tanesi oda. Her bayan güzeldir bazıları yaslanıp çöker.![]()
Çiğdem'e laf yok. Maşallah inci tanesi oda. Her bayan güzeldir bazıları yaslanıp çöker.![]()
umut beyden incelik dersleri al bence tühh sanakıza herşey yakışıyor allah bunu 365 günde anca yaratmışsa, @Çiğdem- gilleri demekki 3 saniyede yaratmış![]()
başkanlığın bıçak sırtında tabi şimdi hogathaya karşı hamlede bulunmamanı anlayışla karşılıyorumaksi takdirde kafana oklavayı geçirir
![]()