Beren Saat Resimleri

8205065.jpg

Muhteşem olmuş.:bhr: @destere @Harunnn60 @Bully @cookies @EFE UYSAL

Valla bende çok beğendim çok yakışmış.:bhr: Elbisenin göğüs tarafı çok değişik bir tarzda yapılmış. :D

Kendisi bir oyuncu olmanın dışında moda ikonu olduğu için böyle şeyler yapıyor. Maşallah 10 parmağında 10 marifet.:bhr:

@turkuazz sen Tuba'cı olduğun için etiketlemedim ama seviyorsun dimi Beren'i.:A

Kendisi bir oyuncu olmanın dışında moda ikonu olduğu için böyle şeyler yapıyor. Maşallah 10 parmağında 10 marifet.:bhr:

@turkuazz sen Tuba'cı olduğun için etiketlemedim ama seviyorsun dimi Beren'i.:A
haklısın tubacıyım ama tubacılar beren sevmez diye bir kural yok:d berenin my dışında tüm dizilerini izledim kendisinide oyunculuğunuda seviyorum,beren fanı değilim ama Bereni seviyorum:)

Doğru düşünüyorsun Beren gerçekten çok başarılı ben Tuba için bu lafları söyleyemicem kusura bakma.:A
yok olurmu kusur bu oldukça doğal bir durum:Dtubacıların çoğu bereni,berencilerin çoğu tubayı sevmez çoğunlukla bu durumda,ama dediğim şekilde Bereni daima başarılı buluyorum çünkü çok sevdiğim bir oyuncudur:)

@sokak sanati bu arada elbisede çok yakışmış Berene:)

Son düzenleme:
yok olurmu kusur bu oldukça doğal bir durum:Dtubacıların çoğu bereni,berencilerin çoğu tubayı sevmez çoğunlukla bu durumda,ama dediğim şekilde Bereni daima başarılı buluyorum çünkü çok sevdiğim bir oyuncudur:)

@sokak sanati bu arada elbisede çok yakışmış Berene:)

Aynen. Yeşil çok güzel duruyor zaten onda.:bhr:

başkanlığın bıçak sırtında tabi şimdi hogathaya karşı hamlede bulunmamanı anlayışla karşılıyorum :) aksi takdirde kafana oklavayı geçirir :)

Yok beni kendinle karıştırma. Ben özgür başkanım sen gibi ağzına dut verilince bülbüle dönüşmem hep içimden geleni söylerim :A