bende çok özgürdümde bir kaç kez oklavayı yiyince özgürlüğünde bir sınırı olmalı diye düşündümYok beni kendinle karıştırma. Ben özgür başkanım sen gibi ağzına dut verilince bülbüle dönüşmem hep içimden geleni söylerim
bende çok özgürdümde bir kaç kez oklavayı yiyince özgürlüğünde bir sınırı olmalı diye düşündümYok beni kendinle karıştırma. Ben özgür başkanım sen gibi ağzına dut verilince bülbüle dönüşmem hep içimden geleni söylerim
umut beyden incelik dersleri al bence tühh sana
bende çok özgürdümde bir kaç kez oklavayı yiyince özgürlüğünde bir sınırı olmalı diye düşündüm
@Çiğdem- kafama tavayla vurdu tavaylaŞimdi nerden yediğine bağlı senin sonuçta oklava ile ayağına vursa çok etki etmez ama başka yerlere vurarsa seni hadım bile eder.
orayı millet lazımlık (wc) olarak kullanıyor oysa bu konuyu sadece kaliteli insanlar takip ediyorBu arada gerçek kraliçesinin foto konusu bu konuyu 2'ye katlamış.
Terbiye sınırlarını aşmıyalım lütfen.orayı millet lazımlık (wc) olarak kullanıyor oysa bu konuyu sadece kaliteli insanlar takip ediyor
sadece sevdiklerimizi takip edelim diğer konulara girip kışkırtıcı mesaj yazmayalım lütfenTerbiye sınırlarını aşmıyalım lütfen.
Beren'i de severim merak etme ama gerçekleri söylemekten geri kalmayacağım. Lütfen.sadece sevdiklerimizi takip edelim diğer konulara girip kışkırtıcı mesaj yazmayalım lütfen
o zaman gerçekleri duymaya katlanacaksın tek taraflı özgürlük yoktur ya hep ya hiçBeren'i de severim merak etme ama gerçekleri söylemekten geri kalmayacağım. Lütfen.
Şu aynalı olan var ya.Hangi gözlüklü
Elbette ki vardır ancak ben eleştirimi dozunda yapıyorum senin cw benzetmen eleştiriden çok hakaret/terbiyesizliğe giriyor.o zaman gerçekleri duymaya katlanacaksın tek taraflı özgürlük yoktur ya hep ya hiç
Beren'in gözlüklü hali nerde o benim kadar yakışıklı mı senceŞu aynalı olan var ya.
Elbette ki vardır ancak ben eleştirimi dozunda yapıyorum senin cw benzetmen eleştiriden çok hakaret/terbiyesizliğe giriyor.
Aman wc pardon.
neden hakaret olsunki bir hafta içinde en az kırk kez uğradığın yer niye hakaret sembolü olsun doğal ihtiyaç mekanıdır ve çok da keyiflidir hakaret olarak kabul etmen senin mantıksızlığınŞu aynalı olan var ya.
Elbette ki vardır ancak ben eleştirimi dozunda yapıyorum senin cw benzetmen eleştiriden çok hakaret/terbiyesizliğe giriyor.
Aman wc pardon.
9. sayfa 175. mesaj.Beren'in gözlüklü hali nerde o benim kadar yakışıklı mı sence
Daha fazla bu konuşmayı sürdürmeyeceğim eleticim dersim var iyi günler.neden hakaret olsunki bir hafta içinde en az kırk kez uğradığın yer niye hakaret sembolü olsun doğal ihtiyaç mekanıdır ve çok da keyiflidir hakaret olarak kabul etmen senin mantıksızlığın