zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruz9. sayfa 175. mesaj.
Daha fazla bu konuşmayı sürdürmeyeceğim eleticim dersim var iyi günler.![]()
zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruz9. sayfa 175. mesaj.
Daha fazla bu konuşmayı sürdürmeyeceğim eleticim dersim var iyi günler.![]()
Ters pandiğinle mutluluklar zira iyi alıştın.zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruzumarım bir daha buraları kirletmezsin
![]()
dur bende onlardan bir tane atayımTers pandiğinle mutluluklar zira iyi alıştın.![]()
Güzel giyinmiş <3Ekli dosyayı görüntüle 54388 Ekli dosyayı görüntüle 54389 Ekli dosyayı görüntüle 54390
Bu tarz ne yaa. Resmen tatlılık akıyor.Eteğine bayıldım.
@destere @Harunnn60 @cookies @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL @MayısKralı
Gel gör pazarıdır oSosyete pazarından giyindiği belli zaten.![]()
Hakikaten çok yakışmış harika olmuşEkli dosyayı görüntüle 54388 Ekli dosyayı görüntüle 54389 Ekli dosyayı görüntüle 54390
Bu tarz ne yaa. Resmen tatlılık akıyor.Eteğine bayıldım.
@destere @Harunnn60 @cookies @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL @MayısKralı
Hakikaten çok yakışmış harika olmuş![]()
Mobilde olduğum için mesaja harika yollayamadım mobilde olmuyor,pc de olunca harika beğenisi yaparım,bir kıyafet ancak bu kadar yakışabilirİşte göz zevki olan birisi.![]()
Beren Saat 37, Mine Tugay 42 yaşında. Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat diyeceksen elenen kişi daha genç olsun bari![]()
Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat
![]()
Yaşla alakası yok ki isterse 65 yaşında olsunBeren Saat 37, Mine Tugay 42 yaşında. Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat diyeceksen elenen kişi daha genç olsun bari![]()
Beren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumdaYaşla alakası yok ki isterse 65 yaşında olsunBeren Saat bana göre erken çöktü ve o kadar güzel değil. Ama Mine Tugay şarap gibi bir kadın
![]()
Kendisi dün Beren Saat'i eleştirip, bugün kazanması için Beren'den başkasını oylamıyor artık eşleşmelerdeBeren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumda![]()
Evet gerçekten garip bir çelişki içine girmiş durumdaKendisi dün Beren Saat'i eleştirip, bugün kazanması için Beren'den başkasını oylamıyor artık eşleşmelerdeböylede çelişki var yani
![]()
Estetik mestetik görüntü olarak göze hitap eden belliBeren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumda![]()