zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruz umarım bir daha buraları kirletmezsin9. sayfa 175. mesaj.
Daha fazla bu konuşmayı sürdürmeyeceğim eleticim dersim var iyi günler.
zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruz umarım bir daha buraları kirletmezsin9. sayfa 175. mesaj.
Daha fazla bu konuşmayı sürdürmeyeceğim eleticim dersim var iyi günler.
Ters pandiğinle mutluluklar zira iyi alıştın.zaten bu konuda pis insanları görmek istemiyoruz umarım bir daha buraları kirletmezsin
dur bende onlardan bir tane atayım çok fazla şansını zorladın ama sonunda ters pandiği hakettinTers pandiğinle mutluluklar zira iyi alıştın.
Güzel giyinmiş <3Ekli dosyayı görüntüle 54388 Ekli dosyayı görüntüle 54389 Ekli dosyayı görüntüle 54390
Bu tarz ne yaa. Resmen tatlılık akıyor. Eteğine bayıldım. @destere @Harunnn60 @cookies @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL @MayısKralı
Gel gör pazarıdır oSosyete pazarından giyindiği belli zaten.
Hakikaten çok yakışmış harika olmuşEkli dosyayı görüntüle 54388 Ekli dosyayı görüntüle 54389 Ekli dosyayı görüntüle 54390
Bu tarz ne yaa. Resmen tatlılık akıyor. Eteğine bayıldım. @destere @Harunnn60 @cookies @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL @MayısKralı
Hakikaten çok yakışmış harika olmuş
Mobilde olduğum için mesaja harika yollayamadım mobilde olmuyor,pc de olunca harika beğenisi yaparım,bir kıyafet ancak bu kadar yakışabilirİşte göz zevki olan birisi.
Beren Saat 37, Mine Tugay 42 yaşında. Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat diyeceksen elenen kişi daha genç olsun bari
Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat
Yaşla alakası yok ki isterse 65 yaşında olsun Beren Saat bana göre erken çöktü ve o kadar güzel değil. Ama Mine Tugay şarap gibi bir kadınBeren Saat 37, Mine Tugay 42 yaşında. Yıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat diyeceksen elenen kişi daha genç olsun bari
Beren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumdaYaşla alakası yok ki isterse 65 yaşında olsun Beren Saat bana göre erken çöktü ve o kadar güzel değil. Ama Mine Tugay şarap gibi bir kadın
Kendisi dün Beren Saat'i eleştirip, bugün kazanması için Beren'den başkasını oylamıyor artık eşleşmelerde böylede çelişki var yaniBeren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumda
Evet gerçekten garip bir çelişki içine girmiş durumdaKendisi dün Beren Saat'i eleştirip, bugün kazanması için Beren'den başkasını oylamıyor artık eşleşmelerde böylede çelişki var yani
Estetik mestetik görüntü olarak göze hitap eden belliBeren Saat'in çöktüğüne katılmıyorum. Mine Tugay gibi estetik yaptırıp durmadığı halde gayet iyi durumda