Alışsınlar artık
Alışsınlar artık
Hamileliği de yalanladı. Bak bu videoda var.
Hamileliği de yalanladı. Bak bu videoda var.
Bu arada Kenan'ın o ayakkabısı ne be.
@batuhankaralar inanmıyordun sen al bak Beren kendi ağzıyla açıklıyor. @xemrexxxHamileliği de yalanladı. Bak bu videoda var.
Bu arada Kenan'ın o ayakkabısı ne be.
Heh bana böyle kanıtlarla gelin demiş'li şeylere inanmıyorum illa kendi ağzından duyacağım Hayırlısı olsun diyelim@batuhankaralar inanmıyordun sen al bak Beren kendi ağzıyla açıklıyor. @xemrexxx
fantezilere başlamış koş kız @Çiğdem-
asıl kösemde fena değilmiş @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- berene göre biraz daha balık etliymiş yalnız bu resim sahtede olabilir
böyle bir resmide var
buda beroşum tombişim
fantezilere başlamış koş kız @Çiğdem-
ohaa artık @destere birşey demiyorum sana
asıl kösemde fena değilmiş @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- berene göre biraz daha balık etliymiş yalnız bu resim sahtede olabilir
böyle bir resmide var
buda beroşum tombişim
Evet andırıyor biraz.
böyle bir resmide var
buda beroşum tombişim
Evet andırıyor biraz.
orjinal resmi değildir bu kösemin ? baksana sanki şimdiki resim eskitilmiş gibi aslını tam olarak kimse bilemez her türlü beren ondan güzelmişohaa artık @destere birşey demiyorum sana
beroşumun olduğu yerde orjinal kösemin lafı olmaz ama fenada değilmiş kadınfantezilere başlamış koş kız @Çiğdem-
Yakında böyle göreceğiz.
kız her hali izlenesi çuvala girse çuval ipeğe dönüşürYakında böyle göreceğiz.
Bakalım Ekin ile nasıl olacaklar.kız her hali izlenesi çuvala girse çuval ipeğe dönüşür
hiç kimse yakışmaz berenime artık bir şekilde idare edeceğiz bana kalsa kendim ahmet olurdum ama bana kalmıyorBakalım Ekin ile nasıl olacaklar.