Çiğdem konuşmakla meşgul şuanburada @Çiğdem- in kendini güzel sanmasını duymuş ona gülüyor galiba
burada @Çiğdem- in kendini güzel sanmasını duymuş ona gülüyor galiba
kız artık bize selam vermiyor kime takıldı acaba çeneye daldıysa gözü dünyayı görmezÇiğdem konuşmakla meşgul şuan))
Sanırım forumu ele geçirme planları yapıyordur.kız artık bize selam vermiyor kime takıldı acaba çeneye daldıysa gözü dünyayı görmez)
@Almila ya parlak resimleri atıp yorumlaşıyorlardır artık çıplak yarı çıplak bilememkız artık bize selam vermiyor kime takıldı acaba çeneye daldıysa gözü dünyayı görmez)
+ MelankoliK
@Çiğdem- keşke öyle boş işlerle uğraşacağına beni ele geçirme planları yapsaSanırım forumu ele geçirme planları yapıyordur.))
aynen bak @MelankoliK i unuttum+ MelankoliK
Sanırım forumu ele geçirme planları yapıyordur.))
vadi konusuna daldım oyüzden gözüm görmüyordur@Çiğdem- keşke öyle boş işlerle uğraşacağına beni ele geçirme planları yapsa)
aynen bak @MelankoliK i unuttum
seni ele geçirmekte ne var dünyanın en kolay işi olsa gerek bir göz kırpmam bile yeter@Çiğdem- keşke öyle boş işlerle uğraşacağına beni ele geçirme planları yapsa)
aynen bak @MelankoliK i unuttum
o zaman kırp hadiseni ele geçirmekte ne var dünyanın en kolay işi olsa gerek bir göz kırpmam bile yeter
o zaman kırp hadi)
forumun ahlakını bozdunuz.sshahaha öyle bir amacım yok
Bir daha ekranlara böyle anne-kız gelmedi zaten.Özledik bee bu ikiliyi.@ozgur2113 @Bully @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @Billy Kane @Almila @Fks14 @destere
Bir daha ekranlara böyle anne-kız gelmedi zaten.
Onlar bu ikili kadar iyi anlaşamıyorlardı.Kesinlikle belki Hatice Arslan ile Serenay rakip olur bu ikiliye oda zor.
Onlar bu ikili kadar iyi anlaşamıyorlardı.
Ahahah hiç sorma biliyorum sette bile bölünmüşler.Diziyı geçtim sette bile anne kız olmuştu onlar.Kenan Bal'ın açıklamalarını hatırlıyormusun.Toprakçilar ve Yesimciler diye ekip bölünmüştü ve Hatice ile İkbal hanim kavga etmişti.Necip beyde Haticenin karakterini seçmişti.
Nebahat Çehre cool'luğu.Özledik bee bu ikiliyi.@ozgur2113 @Bully @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @Billy Kane @Almila @Fks14 @destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?