İlk haftalar 7 lerde verdim daha ne kadar vereyim ki. Bu kadar çalıştı Tarkan'a daha fazlası olmazdı.
İlk haftalar 7 lerde verdim daha ne kadar vereyim ki. Bu kadar çalıştı Tarkan'a daha fazlası olmazdı.
Birazdan anlayacaksın benim oylarımı görüncela ne diyon yine kvırcık marul sıska şey yüzde 50 şansın vardı kullanamadın
Bu kutlu davada şike ve teşviklere yer yoktur Jürilik makamı tertemiz pirupaktırBiz kirli anlaşmalara pabuç bırakmayız öyle değil mi? @Doğu
Sağlık olsun ya bak İlker Kaleli'ye o kadar yüksek veriyorum. Oradan telafi edelim olma mı?
Tamam çekilebilirsin.İlk haftalar 7 lerde verdim daha ne kadar vereyim ki. Bu kadar çalıştı Tarkan'a daha fazlası olmazdı.
Ben le işbirliği yaptığını sanarken darbeyi yedi oh olsun.@Bully Emre'nin totişine tekmeyi atmışsın ne güzel de etmişsin izi kalmış
Ben yanındayım panpa merak etme.
@denizz19'un şike ağına ben de düştüm üzgünüm.
zaten bu kösemciler hep böyle kösmüş hatun gibi hain, dalavereci pis insanlar.ssBen yanındayım panpa merak etme.
forumun nuri alçosu .ssHerkes bir gün ağıma düşecek
Yok artık bana da mı dedin. @Çiğdem- oyumu iptal et.zaten bu kösemciler hep böyle kösmüş hatun gibi hain, dalavereci pis insanlar.ss