en son onun oyunu açıklayalım bakalımOnun yüzünden elenirsem foruma hiç dönmesin bence.
@Felon oyları
3 Yıldız Tilbe
2 Sıla
1 Tarkan
en son onun oyunu açıklayalım bakalımOnun yüzünden elenirsem foruma hiç dönmesin bence.
kız bak böyle iyi başlayıp sonradan 1 leri gösterirsen desterenin yanına şutlarım seni final falan yapamazsın
Bunu dediğine göre elendin demek@Bully hüp şarkısıyla elenip @Maskeli Fedai ile aynı kaderi paylaşırsan sıvama grubu @MEnes ve @Doğu ile tüm hafta geçeriz seninle
Ne diyon la Maskeli 2 sezondur çeyrek finalde takılıyordu ama ben yarı finale taşıdım Tarkan'ı@Bully hüp şarkısıyla elenip @Maskeli Fedai ile aynı kaderi paylaşırsan sıvama grubu @MEnes ve @Doğu ile tüm hafta geçeriz seninle
x i yetiyo bide y sini forum kaldırmazx li emre ne lan y lisi nerde
ay uzun zaman sonra ilk kez doğru bişi yapmış faruk @Forumdash@Forumdash şaşırttın beni aa 1 tabi sen de suç yok eminim yarışmacı sayısı fazla olsa 4 puana tekabül eder dimi
sonuçta 3 şarkı içinde en efsanesi seninki gibi duruyorNe diyon la Maskeli 2 sezondur çeyrek finalde takılıyordu ama ben yarı finale taşıdım Tarkan'ı
@Forumdash çok teşekkürler ilk iyi puanımız senden geldi.
Aynen orası öyle elenirsem programı @Çiğdem- in başına yıkarım.ay uzun zaman sonra ilk kez doğru bişi yapmış faruk @Forumdash
sonuçta 3 şarkı içinde en efsanesi seninki gibi duruyor