Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Puanlara bakınca 3-4-5-6 sıralamaları birbiri ile çok yakın puanlar almış
oldukça çekişmeli olmuş
4 yarışmacıda cnm hem elenmemeye oynuyordu hemde final puanı almaya ilk defa böyle birşey görüyorum zaten son 2 haftadır 1 puanla eleniyor elenen bakalım çeyrek final daha heyecanlı olucaktır tüm şarkıcılar çok iyi çünkü

Elenmene üzülmedim yalan söyleyemem bunun için.

Ama buraya kadar gelmek büyük başarı zaten şunun şurasında 3 hafta kalmış. O yüzden başarılı yarıştın baya. 😉

Oylamayı kaçırdım. Final puanı alanlar @denizz19 @Harunnn60 tebrikler

Elenen yarışmacılar @Billy Kane @vadikızı buraya kadarmış sağlık olsun
Teşekkürler.

Affetmiyorum seni.

jurisin cnm tabi finale eski yarışmacı olarak 3 puanın olucak ama çeyrek final ve yarı finalde normal juri olarak oy verebilirsin @Harunnn60 çok sevinicek
Çiğdem batırmışsın ortalığı yine.

Destere 5 puan, vadikızı 3 puan. Zaten ben bunların yüzünden kaybediyorum ilk 2 haftadır.

Sorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısından

Sorma ya son oy kullanılana kadar dahi puanlar çok yakın olmuş.oylama anında burda olmak baya heyecanlı olurdu elenme açısından
neyse son gülen sen olmuşsun
irem dericinin durumu daha vahimdi ortaalrda bir ara ilk üçe kadar çıkmıştı kadın son oylar yaramadı

Affetmiyorum seni.

Çiğdem batırmışsın ortalığı yine.

Destere 5 puan, vadikızı 3 puan. Zaten ben bunların yüzünden kaybediyorum ilk 2 haftadır.
zaten finale kalmayacaksın bu hafta gidicisin sen niye heyecanlandınki
)

evet juri başkanı olmanın avantajını finalde görüceksin
@Bully dikkate almıyordu seni finale çıkarsa en yüskek 2.puan senin elinde olucak
finale kadar çıkamazki zaten

Aynen sen mis gibi bir Rize çayı iç
haftaya senin seveceğin kliplerden gelecek yine

Kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
pastırmada karar kılsaydın keşke
iş sucuğa kadar gelmezdi
)

Son düzenleme:
Nazan sucukları

Kız @Çiğdem- final haftasını ağırdan alacam gibi bir şey dediydin ne kadar ağırdan merak ettim

Kız @Çiğdem- final haftasını ağırdan alacam gibi bir şey dediydin ne kadar ağırdan merak ettim
ara vermicez ama çok hızlı geldik gerçekten 1 ayda yarışmanın sonuna geldik gibi finali saymazsak 2 hafta var

yinede ara vermeyi düşünmüyorum ama çeyrek final haftasını yarın başlatıcam bugünü müziğin yolculuğuna ayıralım
sonra yine bildiğimiz gibi devam ederiz

Hızlı gitmek iyidir
Zaten bu formatın 10 haftayı geçmesi iyi olmaz albümlerde zayıf şarkılar da çok olduğundan
Ramazan'a kadar ara verirsin işte sonra da 2.sezonu yaparız canımız sıkılmasın

Çeyrek finali bekliyoruz o zaman merakla

aaa yok 10 haftayı geçmeyecek fazlalıkları 2 elemelerle hallederiz

ben çeyrek finalide racaplı yapmayı düşünüyorum sılaya telif istiyorlar onun harici 4 şarkı var racabı çeyrektede yapıp yarı finalde yapmamayı düşünüyorum racapta bir eğlencesi oldu bu işin
2 dakıka yapabilirsiniz isterseniz bu sefer süreleri