Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Geçen hafta hak ettiğim puanlardan az almıştım ama bu hafta çok çok iyi gitmişim. Zaten arada 2 puan fark var.
Sana da çok çok teşekkür ederim Çiko.
Sensiz her şey zor olurdu.

Sen niye sevindin ki. ss

Herkes en iyi şarkısıyla gelecek çeyrek finalde büyük ihtimalle bundan sonrası kısmet artık

Geçen hafta hak ettiğim puanlardan az almıştım ama bu hafta çok çok iyi gitmişim. Zaten arada 2 puan fark var.
Sana da çok çok teşekkür ederim Çiko.
Sensiz her şey zor olurdu.
sıla, sezen, yıldız, tarkan , sertab 2 kişi elenecek çeyrek final dahada zor olucak süpriz kişiler gidebilir zaten hepiniz süpriz sayılırsınız hanginiz elenirseniz

sıla, sezen, yıldız, tarkan , sertab 2 kişi elenecek çeyrek final dahada zor olucak süpriz kişiler gidebilir zaten hepiniz süpriz sayılırsınız hanginiz elenirseniz
Şimdi sen niye moral bozuyorsun arkadaş.
Benim reytingim yüksek, beni elemeye göze alamazsın.

Yada reytingin düşük gibi sanki.
@Çiğdem- sana reklam yapsın biraz.
İlla uzun uzun açıklama yaptıracan ikinci olmuş diye bir havalara girmiş senin albümün güncel albüm tabii benim albüm taa 2001 yılına ait. ss Yalın ve Serdar Ortaç'la yakaladığım başarılar ortada reyting yönünden bir sıkıntımız yok çok şükür

Forumda Tarkan'a belli bir fobi olduğu açık normal sezonda da All-Star'da da çeyrek finali aşamamış ama inşallah ben aşıp bir ilki gerçekleştirecem

all starda maskeli yarışıyordu tarkanla ondan aşamadı

benim sayemde kutulmuşsun intihar etsen daha iyi
))

benim sayemde kutulmuşsun intihar etsen daha iyi
))
Aynen sen olmasan gidiyorduk güme başımıza taş yağacak

Senin sevdiğin şarkılarımı forum sevmiyor, sevmediğin şarkılarımı da seviyor ilginç bir durum var ortada haftaya sevmezsin inşallah şarkımı ne diyeyim