Tamamdııııır.yaw dur müsait saat gelince zaten değişik atraksiyonlar deneyeceğiz kızların kalbine doğru inilen sahneler paylaşacağızdur @EFE UYSAL uyusun öncesonra psikolojisi bozulacakgaribanın)
Tamamdııııır.yaw dur müsait saat gelince zaten değişik atraksiyonlar deneyeceğiz kızların kalbine doğru inilen sahneler paylaşacağızdur @EFE UYSAL uyusun öncesonra psikolojisi bozulacakgaribanın)
La her türlü aklını alırım oynarız bir günbiz tns kulumuz muyuz da çalalım
ayrıca azdan az çoktan çok gider demek ki kendine güvenmüyorsun
şarkı güzelmiş ben sahnede bir cinslik aradımda normal sahne ve şarkıda çok iyi bence
sana zaten iyi bişey yaparken rastlayamadıkkihemen yetiştir çiğdeme yetiştirmesen boncukların dökülür
Biz ortak olduk mu acımayız kimseye kardeşim.La her türlü aklını alırım oynarız bir günAyrıca Çakır'dan alıntı yapman da hoşuma gittiKuş kalktı beybi
Sendemi la ne kadar aç insanlarsınız
Pokeri öğrenemedim bi türlüBiz ortak olduk mu acımayız kimseye kardeşim.7 8 yıldır okey 101 batak poker her türlü kahve oyununda varımdır.
kutsal üçlü ilk şarkılarından belli etmişlerdi şeylerini yani seslerindeki kaliteyişarkı güzelmiş ben sahnede bir cinslik aradımda normal sahne ve şarkıda çok iyi bence
Yok canım bizimkisi maksat muhabbet olsun.Sendemi la ne kadar aç insanlarsınız
Bugün baya yorucu geçti günüm aslında normalde çoktan yatmış olmam lazımdı ama şarkımın tanıtımını yapayım da öyle yatayım dedim.
Benim bilmediğim yok ya.Pokeri öğrenemedim bi türlüYani nasip olmadıÖğrenirsem jackpotlardan bu yana gelmem diye korkuyorum
Tabi ki yani.
HahahaBenim bilmediğim yok ya.Doğru diyorsun ama sakın öğrenme sen.Bu bataklığa saplandınmı çıkamazsın deli Hüsnü gibi
Değilsin tabi sapıklarla işimiz yokTabi ki yani.Ben öyle bir insan mıyım?
Demek öyle. Eyvahlar olsun @destere rahat yüzü yok bize.Bugün baya yorucu geçti günüm aslında normalde çoktan yatmış olmam lazımdı ama şarkımın tanıtımını yapayım da öyle yatayım dedim.Tabii uykum açıldı artık rahat yüzü yok size
Ah Doğum be bana 3 değilde 10 vereydin şimdi senle pazarlık içerisindeydik@Bully şarkı fena değil dinledim şimdi. Sen Kuzu Kuzu ile Hüp'ü kullanmış mıydın daha önce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?