Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonunda :A

@EFE UYSAL ve @MEnes de kaldılar öyle ortada gariplerim :A
@destere'den rahatsızım :A Her gün başka bir haleti ruhiye içine giriyor :A 2 gün önce tarkan tarkan diye ölüyordu dün nefret kustu bugün yine sıvacı olmuş bakalım yarın ne olacak :A

Garip sensin :A Modsun kıymetini bil adam sırf modsun beni banlar korkusu yüzünden yüksek vermek zorunda kalıyor :)))))

Sana güven olmaz :)))

@Doğu dan şüphelen benden şüphelenme:) doğuya bir puanı verdirmeyi başar tarkan yani abbas yolcu bu hafta :)

Göz alıclığını tartışmak ne haddimize. :A Ama biraz daha ikna edici bir fotoyla yükselebilir belki. :A
bundan daha ikna edicisi kızın soyunmasıyla olur onuda beroşum yapmıyor :))

Harika bayıldım :bhr::Z

Şunu koy birde bakayım. Forumdasha yakışmıştı
charlie_cox.jpg

@Doğu dan şüphelen benden şüphelenme:) doğuya bir puanı verdirmeyi başar tarkan yani abbas yolcu bu hafta :)

bundan daha ikna edicisi kızın soyunmasıyla olur onuda beroşum yapmıyor :))
Yapmasın zaten. Biz onu böyle sevdik. :A Ama daha bir fiziksel foto olabilirdi şöyle boydan. :A

@destere'den rahatsızım :A Her gün başka bir haleti ruhiye içine giriyor :A 2 gün önce tarkan tarkan diye ölüyordu dün nefret kustu bugün yine sıvacı olmuş bakalım yarın ne olacak :A
La o avatar ne. :F:FAhmet hocam beyin okuyor sanırım. :A

neyse bende bu haftaki şarkımı paylaşayım bol puanlarınızı bekliyorum :)
@Harunnn60 @MEnes @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @vadikızı @Bully @denizz19
It's so nice. :A
Muazzam bir adam :A Bundan sonra @destere'nin yorumları bu şekilde okuyacağım :A
Çok farklı bir kafası var o adamın ya. :A Saygı duyuyorum. :A
İşte şimdii işler değiştiii. :A