Yok artık Bully sen iyi korkutmuş )))) Nasıl da döndün mod diye hemen ))işin kötü tarafı ilk defa tarkanın şarkısını sonuna kadar dinledim müzik harika nakarat kısımları çok iyi ama şimdi mecburen bir puan vereceğiz ) yazık olacak şu oynak şarkılardan biriyle gelse daha bir içimiz rahat bir puanı basardık
Değil mi şarkı iyi şarkılarından. Yazık olacak.işin kötü tarafı ilk defa tarkanın şarkısını sonuna kadar dinledim müzik harika nakarat kısımları çok iyi ama şimdi mecburen bir puan vereceğiz ) yazık olacak şu oynak şarkılardan biriyle gelse daha bir içimiz rahat bir puanı basardık
Polatı çıkar artık. Güzel bir şey koy. )peki tmm madem değiştirelim
Erken başladın sıvacılığa az dur la.La önce seni atması lazım bi anket yapsak ilk sen atılırsın. Demi sayın süper modum @Bully
Bu fotodan sonra ben bile düşündüm yüksek vermeyi. Ama ikna etmeye yetmedi.yıldıza kaç point vericen
@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonundaYok artık Bully sen iyi korkutmuş )))) Nasıl da döndün mod diye hemen ))
bir puan almaya bir puan alacakta ben şarkıya üzülüyorum yoksa puan değişmez o sabit )Yok artık Bully sen iyi korkutmuş )))) Nasıl da döndün mod diye hemen ))
sezon finali sera sahnesiyle deneyeyim şansımıErken başladın sıvacılığa az dur la.
Bu fotodan sonra ben bile düşündüm yüksek vermeyi. Ama ikna etmeye yetmedi.
Beren demişken.yıldıza kaç point vericen
foto gözalıcı insanın bol puanı olacak 1000 puanı gözünü kırpmadan basacaksın )Erken başladın sıvacılığa az dur la.
Bu fotodan sonra ben bile düşündüm yüksek vermeyi. Ama ikna etmeye yetmedi.
Polatı çıkar artık. Güzel bir şey koy. )
Bak yaz aylarıda geliyor. Kararma böyle.
Garip sensin Modsun kıymetini bil adam sırf modsun beni banlar korkusu yüzünden yüksek vermek zorunda kalıyor ))))@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonunda
@EFE UYSAL ve @MEnes de kaldılar öyle ortada gariplerim
Sana güven olmaz ))bir puan almaya bir puan alacakta ben şarkıya üzülüyorum yoksa puan değişmez o sabit )
bence oylama açıklanana kadar bekle istersen hayal kırıklığına uğrama bu mesaj için )@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonunda
@EFE UYSAL ve @MEnes de kaldılar öyle ortada gariplerim
Göz alıclığını tartışmak ne haddimize. Ama biraz daha ikna edici bir fotoyla yükselebilir belki.foto gözalıcı insanın bol puanı olacak 1000 puanı gözünü kırpmadan basacaksın )