Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- ne kadar hızlı başlamışsın işe :) dur ben şarkıları bir inceleyeyim baştan sona zaten yarın forumda yokum pazar akşamı anca dönerim kızlar beni çağırıyor sahillere :))

sunucular fiyasko :)

la tefa şarkın nerde ? :)
Ahan da geldi. :A La neresuuun, gezme orada burada. :A Evine gel erkenden. :A

harika diyecektim vazgeçtim :) bizi sürüm sürüm süründürdükten sonra keçi boynuzu tadında bir klibe anca ulaştırıyorsun umarım elenirsin :)

Ahan da geldi. :A La neresuuun, gezme orada burada. :A Evine gel erkenden. :A

ben fırsat bulamıyorum foruma girmeye ama forumda bu iki gündür tam bir çile yani :) çok ağır ya sadece bendemi oluyor bu durum anlaamdım :))

harika diyecektim vazgeçtim :) bizi sürüm sürüm süründürdükten sonra keçi boynuzu tadında bir klibe anca ulaştırıyorsun umarım elenirsin :)

ben fırsat bulamıyorum foruma girmeye ama forumda bu iki gündür tam bir çile yani :) çok ağır ya sadece bendemi oluyor bu durum anlaamdım :))
Bende öyle değil problem sendedir. :A

zaten kalan şarkılardan 2si @destere kriterlerine uyuyor yıldız bekliyor bekliyor bir yerde tam at kişnemesi gibi bir açılıyor oradan tam pointleri kaparım :D jüri başkanı totoşun yardımcıları @Doğu @DarkLeqenD @MEnes debu kritere uyar diye bekliyorum diğer şarkı zaten çabuk olalım aşkım :) laf eden çarpılır :A
vaadettiğin şarkılarla koyduğun şarkı birbirine denkmi şimdi ? sıvamışsın resmen :) insanın şeyi mabadına denk olmalıki totosuyla trampet çalsı:)n sende durumlar batık :))

@destere hiç etiketlere bakmıyorsun :bağır:
forum ağır bakmaya çalışıyorumda bir mesaj yazmak için imanımız gevriyor :)

vaadettiğin şarkılarla koyduğun şarkı birbirine denkmi şimdi ? sıvamışsın resmen :) insanın şeyi mabadına denk olmalıki totosuyla trampet çalsı:)n sende durumlar batık :))

yine tam point vericen demek :A

Senle bir el atalımda forumu çökertelim kurtululalım bu zulümden :))

@Çiğdem- ne kadar hızlı başlamışsın işe :) dur ben şarkıları bir inceleyeyim baştan sona zaten yarın forumda yokum pazar akşamı anca dönerim kızlar beni çağırıyor sahillere :))

sunucular fiyasko :)

la tefa şarkın nerde ? :)
Ya bu söze neden takıldınız. :D Ben hep ''tefa'' derim. Bunu biliyorsunuz sizde. :D

Şarkımı sabah paylaşacağım. :A

Bu hafta, gerek müziğiyle gerek sözleriyle Tarkan'ın en özel slowlarından biri olan "Gitti Gideli" ile karşınızdayız. :)

Nakaratımızın sözlerini de paylaşalım:

Ne aradı, ne sordu
Vefasız uyuttu beni
Buralarda zaman durdu
Ah dönmedi, unuttu beni

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
yol yakınken bunu değiş bully şarkı berbat elenmeni istemem oynak bişey koy tarkanın kıvırdığı şarkılardan yokmu ? heh işte onlardan koyaydın :)

Hihihihihihi. :A Tarkan'ı eleme haftamız geldi @destere. :A

@destere bu haftaki şarkının isminin ne anlama geldiğine dahil yorum yapsın bence
:A:A:A

Elinizden geleni ardınıza koymayın bu haftadan da alnımın akıyla çıkıp antileri üzeceğim hayırlısıyla :A

Çabalarımızın mükafatını alacağımız günler yakındır. :A

Sonun yakın mı diyim finale yakın mı diyim kararsızım :A :A

işin kötü tarafı ilk defa tarkanın şarkısını sonuna kadar dinledim müzik harika nakarat kısımları çok iyi :) ama şimdi mecburen bir puan vereceğiz :)) yazık olacak şu oynak şarkılardan biriyle gelse daha bir içimiz rahat bir puanı basardık :)

yol yakınken bunu değiş bully şarkı berbat elenmeni istemem oynak bişey koy tarkanın kıvırdığı şarkılardan yokmu ? heh işte onlardan koyaydın :)
Geçen hafta kıvırdı da noldu 1 puanı bastın :) @Doğu gibi kaliteden anlayan arkadaşlarım şarkımın hakkını vereceklerdir elbet :A Müziği yetiyor insanı duygulandırmaya :A