Öyle ahım şahım sevmem de güzele değerini veririm diyelim.Sen Beren sever miydin.
Öyle ahım şahım sevmem de güzele değerini veririm diyelim.Sen Beren sever miydin.
al sana hava bol bol içine çek .ssolmuyor olmuyor o havayı alamıyorum) teyzemiz çok etkisiz
Gerçekten de dediğin gibi iyi bir sesi var.harikadır sesiben bu kadının everyting adlı klibini daha çok seviyorum
Şarkı gerçekten harikulade insanın tekrar tekrar izleyesi pardon dinleyesi geliyorneyse bende bu haftaki şarkımı paylaşayım bol puanlarınızı bekliyorum
@Harunnn60 @MEnes @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @vadikızı @Bully @denizz19
Listene alman pek hayırlı gelmedi bana.Gerçekten de dediğin gibi iyi bir sesi var.Listeme alabilirim .
ilk cıbıl olan daha fazla izlenmiş ama ben everything i daha çok seviyorum şarkı olarakGerçekten de dediğin gibi iyi bir sesi var.Listeme alabilirim .
okey takımı yok mu
Şimdi düşününce çok da fena olmadı be.biz @MEnes le kadında yüz güzelliğine ruh güzelliğine kalbinin temizliğine önem veriyoruz deminki beren zaten hararet yapmıştı yeterliydi fazlasına gerek yoktu)
Yok yok ben sanatçıya her daim saygı duymuşumdur.
sana zaten iyi bişey yaparken rastlayamadıkkiŞarkı gerçekten harikulade insanın tekrar tekrar izleyesi pardon dinleyesi geliyor
Bu eserden @Çiğdem- de mahrum kalmamalı eminim şarkıyı çok beğenecektir
Hizmette sınır yok, o imkanı da sağlarım.okey takımı yok mu
La ben senle okey oynamam taş çalarsın senokey takımı yok mu
santanayı unuttun mu .ss burada @Çiğdem- in pilli flash parlağıyla söylüyor bakilk cıbıl olan daha fazla izlenmiş ama ben everything i daha çok seviyorum şarkı olarak
Şimdi düşününce çok da fena olmadı be.Tamam iç güzellik falan ama bu da iyi yani.
Yok yok ben sanatçıya her daim saygı duymuşumdur.
biz tns kulumuz muyuz da çalalımLa ben senle okey oynamam taş çalarsın sen
Aynen ben öyle şeylere hazır değilim şu gece siz iğrençliklerinizi kendinize saklarsınızyaw dur müsait saat gelince zaten değişik atraksiyonlar deneyeceğiz kızların kalbine doğru inilen sahneler paylaşacağızdur @EFE UYSAL uyusun öncesonra psikolojisi bozulacakgaribanın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?