@destere'den rahatsızım@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonunda
@EFE UYSAL ve @MEnes de kaldılar öyle ortada gariplerim
@destere'den rahatsızım@Doğu biz demiyor muyduk herkes Tarkan'a biat edecek diye bak @destere de doğru yolu bulmuş sonunda
@EFE UYSAL ve @MEnes de kaldılar öyle ortada gariplerim
Garip sensinModsun kıymetini bil adam sırf modsun beni banlar korkusu yüzünden yüksek vermek zorunda kalıyor))))
Sana güven olmaz))
bundan daha ikna edicisi kızın soyunmasıyla olur onuda beroşum yapmıyorGöz alıclığını tartışmak ne haddimize.Ama biraz daha ikna edici bir fotoyla yükselebilir belki.
Harika bayıldımnasıl olmuşş
Dün 1 vermessem adam değilim diyen şimdi çok iyi şarkıyla gelmiş diyor@Doğu dan şüphelen benden şüphelenmedoğuya bir puanı verdirmeyi başar tarkan yani abbas yolcu bu hafta
bundan daha ikna edicisi kızın soyunmasıyla olur onuda beroşum yapmıyor)
Yapmasın zaten. Biz onu böyle sevdik.@Doğu dan şüphelen benden şüphelenmedoğuya bir puanı verdirmeyi başar tarkan yani abbas yolcu bu hafta
La o avatar ne.@destere'den rahatsızımHer gün başka bir haleti ruhiye içine giriyor2 gün önce tarkan tarkan diye ölüyordu dün nefret kustu bugün yine sıvacı olmuş bakalım yarın ne olacak
Harika bayıldım
Şunu koy birde bakayım. Forumdasha yakışmıştı
Muazzam bir adamYapmasın zaten. Biz onu böyle sevdik.Ama daha bir fiziksel foto olabilirdi şöyle boydan.
La o avatar ne.Ahmet hocam beyin okuyor sanırım.
Destere kendini aşıyorsun bakıyorum@Doğu dan şüphelen benden şüphelenmedoğuya bir puanı verdirmeyi başar tarkan yani abbas yolcu bu hafta
Tamam dursun bu baya artık.tmm canısı
Belli oranda bana da sempatik geldi bugün@destere bu hafta şarkıma bayıldığı için gözüme bir sempatik geldiAnketi önümüzdeki haftaya erteleyelim
Sen nereden buluyorsun bu klipleri.neyse bende bu haftaki şarkımı paylaşayım bol puanlarınızı bekliyorum
@Harunnn60 @MEnes @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @vadikızı @Bully @denizz19
bu haftaki şarkım: emi
@destere @Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @MEnes @Doğu @EnveR @MayısKralı @turkuazz @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Tolstoyevski @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @yatutarsa @soo @tolgab @eskici @Maskeli Fedai
It's so nice.neyse bende bu haftaki şarkımı paylaşayım bol puanlarınızı bekliyorum
@Harunnn60 @MEnes @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @vadikızı @Bully @denizz19
Çok farklı bir kafası var o adamın ya.
İşte şimdii işler değiştiii.
Saygı duymayan adam değildir zatenÇok farklı bir kafası var o adamın ya.Saygı duyuyorum.
harikadır sesiSen nereden buluyorsun bu klipleri.
Sen Beren sever miydin.It's so nice.
Çok farklı bir kafası var o adamın ya.Saygı duyuyorum.
Bune lan gece gece tövbe tövbe karıyı yanına alan yaşadıneyse bende bu haftaki şarkımı paylaşayım bol puanlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?