Ahan da geldi.@Çiğdem- ne kadar hızlı başlamışsın işedur ben şarkıları bir inceleyeyim baştan sona zaten yarın forumda yokum pazar akşamı anca dönerim kızlar beni çağırıyor sahillere)
sunucular fiyasko
la tefa şarkın nerde ?
Ahan da geldi.@Çiğdem- ne kadar hızlı başlamışsın işedur ben şarkıları bir inceleyeyim baştan sona zaten yarın forumda yokum pazar akşamı anca dönerim kızlar beni çağırıyor sahillere)
sunucular fiyasko
la tefa şarkın nerde ?
Bu haftaki şarkımız kafasına göre esenlerin şarkısı 'KAFA' oluyor.
@turkuazz @Bully @Harunnn60 @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @destere @Doğu @Tzira @Forumdash @cevaa @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Yiğitt @Titanium @eskici @soo @Aserat @Berkan Tazegül @yatutarsa @MEnes @OzaN @EnveR @EFE UYSAL @Tolstoyevski @GunesinOglu @BesaleT @MayısKralı
Ahan da geldi.La neresuuun, gezme orada burada.Evine gel erkenden.
Bende öyle değil problem sendedir.harika diyecektim vazgeçtimbizi sürüm sürüm süründürdükten sonra keçi boynuzu tadında bir klibe anca ulaştırıyorsun umarım elenirsin
ben fırsat bulamıyorum foruma girmeye ama forumda bu iki gündür tam bir çile yaniçok ağır ya sadece bendemi oluyor bu durum anlaamdım)
vaadettiğin şarkılarla koyduğun şarkı birbirine denkmi şimdi ? sıvamışsın resmenzaten kalan şarkılardan 2si @destere kriterlerine uyuyor yıldız bekliyor bekliyor bir yerde tam at kişnemesi gibi bir açılıyor oradan tam pointleri kaparımjüri başkanı totoşun yardımcıları @Doğu @DarkLeqenD @MEnes debu kritere uyar diye bekliyorum diğer şarkı zaten çabuk olalım aşkımlaf eden çarpılır
forum ağır bakmaya çalışıyorumda bir mesaj yazmak için imanımız gevriyor@destere hiç etiketlere bakmıyorsun
yine tam point vericen demekvaadettiğin şarkılarla koyduğun şarkı birbirine denkmi şimdi ? sıvamışsın resmeninsanın şeyi mabadına denk olmalıki totosuyla trampet çalsın sende durumlar batık)
forum ağır bakmaya çalışıyorumda bir mesaj yazmak için imanımız gevriyor
Senle bir el atalımda forumu çökertelim kurtululalım bu zulümdenvaadettiğin şarkılarla koyduğun şarkı birbirine denkmi şimdi ? sıvamışsın resmeninsanın şeyi mabadına denk olmalıki totosuyla trampet çalsın sende durumlar batık)
forum ağır bakmaya çalışıyorumda bir mesaj yazmak için imanımız gevriyor
süper modül @Bully benim ip adresime engel koymuşBende öyle değil problem sendedir.
Ya bu söze neden takıldınız.@Çiğdem- ne kadar hızlı başlamışsın işedur ben şarkıları bir inceleyeyim baştan sona zaten yarın forumda yokum pazar akşamı anca dönerim kızlar beni çağırıyor sahillere)
sunucular fiyasko
la tefa şarkın nerde ?
yok eşeyin şeyini vericemyine tam point vericen demek
bully i atalım derteler sona erer forum cillop gibi olurSenle bir el atalımda forumu çökertelim kurtululalım bu zulümden)
Olabilitesi var düşününce.
Dur daha bu başlangıç yakında foruma hiç giremeyecek duruma getirecem inşallah seni
Karşim kimin şarkısın beğenmedin söyle basalım 1iyok eşeyin şeyini vericemkoyduğu şarkıya bak istediği puana bak
bully i atalım derteler sona erer forum cillop gibi olur
yol yakınken bunu değiş bully şarkı berbat elenmeni istemem oynak bişey koy tarkanın kıvırdığı şarkılardan yokmu ? heh işte onlardan koyaydınBu hafta, gerek müziğiyle gerek sözleriyle Tarkan'ın en özel slowlarından biri olan "Gitti Gideli" ile karşınızdayız.
Nakaratımızın sözlerini de paylaşalım:
Ne aradı, ne sordu
Vefasız uyuttu beni
Buralarda zaman durdu
Ah dönmedi, unuttu beni
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
yine hayvanların çiftleşmesiyle ilgili belgsel izledin galibayok eşeyin şeyini vericemkoyduğu şarkıya bak istediği puana bak
bully i atalım derteler sona erer forum cillop gibi olur
Iyy benden önce gelmişyol yakınken bunu değiş bully şarkı berbat elenmeni istemem oynak bişey koy tarkanın kıvırdığı şarkılardan yokmu ? heh işte onlardan koyaydın
Elinizden geleni ardınıza koymayın bu haftadan da alnımın akıyla çıkıp antileri üzeceğim hayırlısıyla
Çabalarımızın mükafatını alacağımız günler yakındır.
Sonun yakın mı diyim finale yakın mı diyim kararsızım
Geçen hafta kıvırdı da noldu 1 puanı bastınyol yakınken bunu değiş bully şarkı berbat elenmeni istemem oynak bişey koy tarkanın kıvırdığı şarkılardan yokmu ? heh işte onlardan koyaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?