Yediklerin nereye gidiyorOhaa la yok75 kiloyum 70'i yok dur yine hatlar karıştı
Yediklerin nereye gidiyorOhaa la yok75 kiloyum 70'i yok dur yine hatlar karıştı
İşte gör @Doğu ne kadar iyi niyet timsali bir arkadaşa sahibiz ya.bendeki gibi netin ağır olsa çoktan konuyu terketmiştin
ama ben herzamanki gibi maksat arkadaşları yalnız bırakmayayım diye çabalıyorumne kadar iyi bir insanım ya valla kız olsam kendimle evlenirdim)
İnsanları ne kadar haramdan döndürürsen o kadar karın var ahireette karşılığını alırızHaram haram.
bize kötü diyen çarpılırYaniii. Biz kötü insanlar değiliz ki, olamayız genlerimizde yok.
Burdan ttneti kınıyorum. Eeeeyyyy ttnet adam gibi altyapı çekin @destere'nin evine de rahat rahat video izlesinİşte gör @Doğu ne kadar iyi niyet timsali bir arkadaşa sahibiz ya.Kıyamam, baksana bizim yazdıklarımıza cevap vermek için öyle bir internete sahip olmasına rağmen çabalıyor, savaş veriyor.
Tabi ki. Biz görevimizi yapalım, uyarımızı yapalım tercih onların.İnsanları ne kadar haramdan döndürürsen o kadar karın var ahireette karşılığını alırız@Bully kardeşim lütfen içme haram yanacan cehennemde.
Seni öveceğimiz neyin var anca yalan söyle sözleri çarpıtbize kötü diyen çarpılırzaten diyende pek yok bir @Bully ile @EFE UYSAL yi saymasak herkes bizi öve öve bitiremiyor
Kanka bilmiyorum yapı meselesiYediklerin nereye gidiyor.
Ben de kınıyorum. Adam neler çekti ya şurada.Burdan ttneti kınıyorum. Eeeeyyyy ttnet adam gibi altyapı çekin @destere'nin evine de rahat rahat video izlesin
aynen ama @Doğu kazmasına gelde anlat işteİşte gör @Doğu ne kadar iyi niyet timsali bir arkadaşa sahibiz ya.Kıyamam, baksana bizim yazdıklarımıza cevap vermek için öyle bir internete sahip olmasına rağmen çabalıyor, savaş veriyor.
Daha popüler şarkıları daha ilerilere saklamaktır mantıklı olankuzu kuzu ve hüp bence bu şarkının yanında beş para etmezstratejin batsınneyse zaten benden alacağın bir puan stratejini diğerlerine sakla
Bugün sana sardımaynen ama @Doğu kazmasına gelde anlat işteişi gücü bırakmış bana laf vurmak için fırsat kolluyorböyle arkadaşı olanın düşmana ihtiyacı yok
Ttnet hayır sakın çok fena kazık yersiniz çocuğu yanlış yollara saptırma Superonline en iyisi en hızlısı kazıkta yok fiyat uygun oh mis.Burdan ttneti kınıyorum. Eeeeyyyy ttnet adam gibi altyapı çekin @destere'nin evine de rahat rahat video izlesin
Kısaca adam mıyım ?
Bana da sar la bir ara sağlam vuruşuruz (mesajlarla).Bugün sana sardımHergün birine sarmam lazım bugün piyango sana vurdu
Uydunet bağlatacam ama taahüt bozdurmam lazımmış 500 lira kitlediler banaTtnet hayır sakın çok fena kazık yersiniz çocuğu yanlış yollara saptırma Superonline en iyisi en hızlısı kazıkta yok fiyat uygun oh mis.
Bu Gs bu sene bizi cine mahkum ettiBizim de çok mutlu olduğumuz söylenemez be renktaş herkesin kendine göre dertleri var bakma burda gülüp eğlendiğimize sabah uyanınca sıkıntılı bir reel hayat başlayacak
O sözüne de katılmıyorum zevk meselesi
Favori üye ol da sana da saracağımBana da sar la bir ara sağlam vuruşuruz (mesajlarla)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?