allah allah senin seçiminle final puanı için bile yaroışamıcaktın bence ortada kalıcaktınBenim dediğim yer daha iyiydi aslında.Sende sonradan fark ettin çünkü.Dedim hadi gönlün olsu diye kararı sana bıraktım.
allah allah senin seçiminle final puanı için bile yaroışamıcaktın bence ortada kalıcaktınBenim dediğim yer daha iyiydi aslında.Sende sonradan fark ettin çünkü.Dedim hadi gönlün olsu diye kararı sana bıraktım.
Klasik oldu artık ne demek.@MEnes sağ ol karşim.
Tarkana verebileceğim max puanlardan biri ne yapayım.@MEnes bu oylar ne öyle pis. ss
Olsun ya sağlık her şeyden önemli.@MEnes iyi puan olmamış ama salık olsun artık
Hahahahah Yıldız teyzeyi sevmiyorum demiştim.resmen elendim cüri başkanı @destere ve yardmcıları @Doğu @DarkLeqenD @MEnes i öldürücem ilk olarak sonra da @Çiğdem- i
Öyleyim değil mi? Ne yapayım işte geçinip gidiyoruz.@MEnes harikasın.
Benim puan kıstasım her zaman kaliteye göredir ama kendi kaliteme göre.
Pis @Harunnn60 ''karşılıklı'' yazıcağıma ne yazmışım uyarsana beniYağcılar da inecek var
ay belin kırılır dikkat et ,meşgulmuş hanımefendi
Karışıklı Harika atılır
aa ben naptım s.s.s
Ne bileyim senin yüzünden elenmişim öyle diyorlar
eledin çocuğu utanmazaa ben naptım s.s.s
elenmen de etkim oldu ama bütün suçu da bana yükleme yaniNe bileyim senin yüzünden elenmişim öyle diyorlar
Üstelik ben tam puan verdim ona.Keşke hak edene verseydim.
Tek rakibim Türk hava yollarıIyyy tebrikleren büyük rakibin mi elenmiş
Keşke 1 saat banlayabilsem seni şu espiri içinTek rakibim Türk hava yolları
Sılasız bir hiçsin biliyorsun değil miTek rakibim Türk hava yolları
Teşekkürler @tolgabSonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi çıkmış.
Tebrik ederim @denizz19 @turkuazz @Bully
Geçmiş olsun @GunesinOglu
gotham dizisinden @Harunnn60 2.sezon jokeri canlandırmaya adaydı bu çocuk hatta emre tanıyor bunugaliba önceki dizilerden ismi Cameron MonaghanÇiğdem oyları mı karıştırdın hadi.ss
hahaha tebrikler kız okadar güçlü albümler içinden çeyrek final öncesine kadar geldin şuan en başarılı yarışmacı bence sensin benim gözümdeşarkıyı dinliyorum sevemiyorum olmuyor ne yapım allah allah tamam ya
devam etmicem yarışmayaçekilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?