Neymiş onun kıstası adam sana demiş ki ben şarkının eski yeni oluşuna değil kalitesine bakarım.@OzaN'ın oylama kıstasını öğrendikten sonra çok önemli değil
Neymiş onun kıstası adam sana demiş ki ben şarkının eski yeni oluşuna değil kalitesine bakarım.@OzaN'ın oylama kıstasını öğrendikten sonra çok önemli değil
Yok artık puanı kıl payı kaçırıyoruz yineayy evet son puan durumu geliyor kim elenecek
1 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 95
2 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 91
3 Tarkan - Karma Albümü 86
4 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 79
5 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü 77
6 İrem Derici - Dantel Albümü 71
7 Gülşen - Bangır Bangır Albümü 68
8 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 67
İnşallah sen elenirsin.Final puanını garantiledik
Bakalım kim elenecek
Melankolikler sizi gidin başka yerde ağlayın acınızı yaşayınSlow şarkı sevmeyi sağlayan genler eksik onda herhalde.
Sen git Metallica falan dinle onların şarkıları seni sarsar. Pek seversin sarsılmayı.Melankolikler sizi gidin başka yerde ağlayın acınızı yaşayın@denizz19
Ben subliminalleri alıyorumNasıl öğrendin öyle bir demeç verdiğimi hatırlamıyorum.
Şu yaşıma geldim bi kere dinlemedimSen git Metallica falan dinle onların şarkıları seni sarsar. Pek seversin sarsılmayı.
@MEnes iyi puan olmamış ama salık olsun artıkson puan durumu derken anlık demek istedim son 3 oy
@MEnes Oyları
Sertab Erener - İstanbul - 8
Sıla - Tam da Bugün - 7
İrem Derici - Seni Çok Seviyorum - 6
Gülşen - Kara Liste - 5
Deniz Seki - Aşk Müzikali - 4
Tarkan - Ay - 3
Yıldız Tilbe - Sana Yok Yok - 2
Sezen Aksu - Vazgeçtim - 1
Hahaha büyük kayıp.Şu yaşıma geldim bi kere dinlemedimbak bunda eksiğim
Ay elenmiş gitmişin ne konuşuyon sen hala. ssPoyrazcıya ne vermesini bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?