gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ss
gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ss
Sen Tarkan'ı her fırsatta kötülemesen ben de oy avına çıkmayacam.yine iyi polis oy avına çıkmışkardişim kardişimhele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun)
umarım bu kötü mesajın oyuna yansımaz) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım)
neyse her ne kadar ozan giflerle terbiyemizi bozmaya çalışsa da biz sincaplarla bitirelim masum çocuklarız neticede
Sen Tarkan'ı her fırsatta kötülemesen ben de oy avına çıkmayacam.Senin verdiğin zararları telafi etmeye çalışıyoruz.
Ayrıca Deniz ben ilelebet kardeşimdir bu yüzden 1 puan veremez bana
neyse her ne kadar ozan giflerle terbiyemizi bozmaya çalışsa da biz sincaplarla bitirelim masum çocuklarız neticede
hahahah ayyyy çok tatlıneyse her ne kadar ozan giflerle terbiyemizi bozmaya çalışsa da biz sincaplarla bitirelim masum çocuklarız neticede
üstteki giflerini gördünmü tosbağanınhahahah ayyyy çok tatlı
2 puana razısın o zamantamam iki puandan yukarı çıkmasın benim içinde sorun yok)
la yıldız teyzeye noldu gifleri bırak şimdi yıldız teyzeden şarkı bekliyoruz
şarkı gelecek çatlama kararsız kaldım 4 süper 1 ortalama şarkı var ortalamayı kullanayım diyorum ya elenirsem meydan @denizz19 a kalırsa.sshahahah ayyyy çok tatlı
bu mu terbiyesiz.ssüstteki giflerini gördünmü tosbağanınne kadar terbiyesiz biribenim hiç öyle kötü resimler paylaştığımı gördünmüherkes benim gibi olamıyor işte iyiki beni başkan seçmişsin birde bu hafta tarkoza 1 puan verirsen tam olacak
Sen ne oy veriyorsan ver başkalarının oylarına müdahale etme2 puana razısın o zamantamam iki puandan yukarı çıkmasın benim içinde sorun yok)
la yıldız teyzeye noldu gifleri bırak şimdi yıldız teyzeden şarkı bekliyoruz
deniz seki duruyorken o ortalama şarkını kullan ayol diğer hafta 2 eleme olucak çeyrek finale kalmak için sonra final haftaları yani o şarkıyı elinden çıkarmaktan baska çaren yok bu haftaşarkı gelecek çatlama kararsız kaldım 4 süper 1 ortalama şarkı var ortalamayı kullanayım diyorum ya elenirsem meydan @denizz19 a kalırsa.ss
bu mu terbiyesiz.ss
@vadikızı abla seni aşağıladı yine budeniz seki duruyorken o ortalama şarkını kullan ayol diğer hafta 2 eleme olucak çeyrek finale kalmak için sonra final haftaları yani o şarkıyı elinden çıkarmaktan baska çaren yok bu hafta
hatırlatırım koskoca jüri başkanıyım ben öyle tehtitlere gelemem başkanlığın tabiki kendi çapında çevreye olumlu yönde telkinleri olacaktır
hatırlatırım koskoca jüri başkanıyım ben öyle tehtitlere gelemem başkanlığın tabiki kendi çapında çevreye olumlu yönde telkinleri olacaktırhalk beni niye seçti kararsız kaldıklarında doğruyu göstermem için bende diyorumki tarkoza takılmayın gittiğiniz yol yol değil fırsatınız varken doğruyu seçin
uyup uymamaları onların özgür iradesi ben elimden geleni yapayımda
hahaha ayy adamın 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçmiş ayol bence bulaşma @Bully
jüri başkanıymışhatırlatırım koskoca jüri başkanıyım ben öyle tehtitlere gelemem başkanlığın tabiki kendi çapında çevreye olumlu yönde telkinleri olacaktırhalk beni niye seçti kararsız kaldıklarında doğruyu göstermem için bende diyorumki tarkoza takılmayın gittiğiniz yol yol değil fırsatınız varken doğruyu seçin
uyup uymamaları onların özgür iradesi ben elimden geleni yapayımda
La ben zaten istifa ettim
jüri başkanıymış
hahahaha bu hafta oylamada özel yetki verirsem juri başkanına ozaman daha iyi gülersiniz bence
beğenemedinmijüri başkanıymış
batırdın ortalığı birde tazminatmı istiyorsunLa ben zaten istifa ettimVer kıdem tazminatımı gideyim
Yeniliklere desteğimiz her daim sürecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?