- Reaksiyon puanı
- 59,060
- Puanı
- 1,060
Ama sonra övdüm o kadarImmmm kaç puan versem acaba.Tehtidleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi.
![]()
Ama sonra övdüm o kadarImmmm kaç puan versem acaba.Tehtidleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi.
![]()
Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor
@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun.Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
Şarkılar toplansın bakacağız artık duruma.Ama sonra övdüm o kadarObjektif bir şekilde oylayacağına dair inancım tam
![]()
Hedef kitlem sen değilsin zaten keşke etiket listesinden çıkarsaymışım seni haftaya öyle yaparız artıkberbathayatımda dinlediğim en kötü şarkı ve şarkıcı
![]()
o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımızHedef kitlem sen değilsin zaten keşke etiket listesinden çıkarsaymışım seni haftaya öyle yaparız artık![]()
allah seni kahretmesinalbümün en çok dinlediğim şarkısıydı ayy benimde dilime burdan dolandı belliki
@Bully racap dediğim yerimi alayım senmi belirliceksin![]()
hahahahah puanını düşürücem ozaman @Bully emir büyük yerden geldiallah seni kahretmesindemin başkanına tonlarca laf sayan adamın berbat şarkısını nasıl övebiliyorsun? bu hafta tarkana bir puandan fazla verirsen saç baş birbirimize girişeceğiz şimdiden söyliyim
)
görmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazım
O benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydigörmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazımnasıl olsa oylarını bana yolluyorsun orda göreceğiz puanı
)
@denizz19 de tarkandan nefret etmiş demekki) dis atacağına görmezden gelmiş hem dis atsa daha kötü değilmiydi
![]()
o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımızher bir vereni etiketten çıkarırsan yakında etiketleyecek kimse bulamazsın? tarkanın şarkısına tarkanı etiketlersin anca
)
kız o değil de popo gösteren gifler varmışsen şarkını yolla be terbiyesiz![]()
Ben de seni beğendimBeğendim @Bully![]()
yine iyi polis oy avına çıkmışO benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydi
Tarkan'a bir gıcıklığı vardır aslında onun, 17.Kral TV Müzik Ödülleri'nde Tarkan tüm ödülleri toplayarak Sıla'nın ödül almasını engellemişti.![]()
umarım bu kötü mesajın oyuna yansımazBeğendim @Bully![]()
gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ssyine iyi polis oy avına çıkmışkardişim kardişim
hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun
)
umarım bu körü mesajın oyuna yansımaz) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım
)
kız o değil de popo gösteren gifler varmış![]()