- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Ama sonra övdüm o kadar Objektif bir şekilde oylayacağına dair inancım tamImmmm kaç puan versem acaba. Tehtidleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi.
Ama sonra övdüm o kadar Objektif bir şekilde oylayacağına dair inancım tamImmmm kaç puan versem acaba. Tehtidleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi.
Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor
@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun. Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
Şarkılar toplansın bakacağız artık duruma. Şartlar ne olursa olsun tehditlere rağmen ben objektifliğimi koruyacağım.Ama sonra övdüm o kadar Objektif bir şekilde oylayacağına dair inancım tam
Hedef kitlem sen değilsin zaten keşke etiket listesinden çıkarsaymışım seni haftaya öyle yaparız artıkberbat hayatımda dinlediğim en kötü şarkı ve şarkıcı
o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımız her bir vereni etiketten çıkarırsan yakında etiketleyecek kimse bulamazsın? tarkanın şarkısına tarkanı etiketlersin anca )Hedef kitlem sen değilsin zaten keşke etiket listesinden çıkarsaymışım seni haftaya öyle yaparız artık
allah seni kahretmesin demin başkanına tonlarca laf sayan adamın berbat şarkısını nasıl övebiliyorsun? bu hafta tarkana bir puandan fazla verirsen saç baş birbirimize girişeceğiz şimdiden söyliyim )albümün en çok dinlediğim şarkısıydı ayy benimde dilime burdan dolandı belliki
@Bully racap dediğim yerimi alayım senmi belirliceksin
hahahahah puanını düşürücem ozaman @Bully emir büyük yerden geldiallah seni kahretmesin demin başkanına tonlarca laf sayan adamın berbat şarkısını nasıl övebiliyorsun? bu hafta tarkana bir puandan fazla verirsen saç baş birbirimize girişeceğiz şimdiden söyliyim )
görmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazım nasıl olsa oylarını bana yolluyorsun orda göreceğiz puanı )hahahahah puanını düşürücem ozaman @Bully emir büyük yerden geldi
O benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydigörmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazım nasıl olsa oylarını bana yolluyorsun orda göreceğiz puanı )
@denizz19 de tarkandan nefret etmiş demekki ) dis atacağına görmezden gelmiş hem dis atsa daha kötü değilmiydi
hahahahah puanını düşürücem ozaman @Bully emir büyük yerden geldi
o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımız her bir vereni etiketten çıkarırsan yakında etiketleyecek kimse bulamazsın? tarkanın şarkısına tarkanı etiketlersin anca )
kız o değil de popo gösteren gifler varmışsen şarkını yolla be terbiyesiz
Ben de seni beğendim Bu haftaki şarkını çok seviyorum çünkü biliyorsun puanını düşürmek beni çok üzerdiBeğendim @Bully
yine iyi polis oy avına çıkmış kardişim kardişim hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun )O benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydi
Tarkan'a bir gıcıklığı vardır aslında onun, 17.Kral TV Müzik Ödülleri'nde Tarkan tüm ödülleri toplayarak Sıla'nın ödül almasını engellemişti.
umarım bu kötü mesajın oyuna yansımaz ) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım )Beğendim @Bully
gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ssyine iyi polis oy avına çıkmış kardişim kardişim hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun )
umarım bu körü mesajın oyuna yansımaz ) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım )
kız o değil de popo gösteren gifler varmış