Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Immmm kaç puan versem acaba. :) Tehtidleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi. :A
Ama sonra övdüm o kadar :A Objektif bir şekilde oylayacağına dair inancım tam :A

Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor :)

@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun. :A Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz :A

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT

berbat :) hayatımda dinlediğim en kötü şarkı ve şarkıcı :)

Hedef kitlem sen değilsin zaten keşke etiket listesinden çıkarsaymışım seni haftaya öyle yaparız artık :A
o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımız:) her bir vereni etiketten çıkarırsan yakında etiketleyecek kimse bulamazsın? tarkanın şarkısına tarkanı etiketlersin anca :))

albümün en çok dinlediğim şarkısıydı ayy benimde dilime burdan dolandı belliki:F

@Bully racap dediğim yerimi alayım senmi belirliceksin :F:F:F
allah seni kahretmesin:) demin başkanına tonlarca laf sayan adamın berbat şarkısını nasıl övebiliyorsun? bu hafta tarkana bir puandan fazla verirsen saç baş birbirimize girişeceğiz şimdiden söyliyim :))

allah seni kahretmesin:) demin başkanına tonlarca laf sayan adamın berbat şarkısını nasıl övebiliyorsun? bu hafta tarkana bir puandan fazla verirsen saç baş birbirimize girişeceğiz şimdiden söyliyim :))
hahahahah puanını düşürücem ozaman @Bully emir büyük yerden geldi
:F:F:F

Bu arada benim şarkıma beğeni tuşuna basmayıp @destere'nin yorumuna güldürdü diyen @denizz19'u da yazdık bir kenara bugün baya gider yaptım ha :A

Albümün en sevdiğin şarkısına tam vermezsen destere'den değil benden kork bence :A

görmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazım :) nasıl olsa oylarını bana yolluyorsun orda göreceğiz puanı :))

Bu arada benim şarkıma beğeni tuşuna basmayıp @destere'nin yorumuna güldürdü diyen @denizz19'u da yazdık bir kenara bugün baya gider yaptım ha :A

Albümün en sevdiğin şarkısına tam vermezsen destere'den değil benden kork bence :A

@denizz19 de tarkandan nefret etmiş demekki :)) dis atacağına görmezden gelmiş hem dis atsa daha kötü değilmiydi :)

görmeden inanmam bu hafta tarkoza bir puan verdiğini gözlerimle görmem lazım :) nasıl olsa oylarını bana yolluyorsun orda göreceğiz puanı :))

@denizz19 de tarkandan nefret etmiş demekki :)) dis atacağına görmezden gelmiş hem dis atsa daha kötü değilmiydi :)
O benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydi :A

Tarkan'a bir gıcıklığı vardır aslında onun, 17.Kral TV Müzik Ödülleri'nde Tarkan tüm ödülleri toplayarak Sıla'nın ödül almasını engellemişti. :F

o etiketlediğin arkadaşların üçte ikisi tarkana bir puan verecek arkadaşlarımız:) her bir vereni etiketten çıkarırsan yakında etiketleyecek kimse bulamazsın? tarkanın şarkısına tarkanı etiketlersin anca :))
giphy.gif

O benim kardeşim nolursa olsun beğenmeliydi :A

Tarkan'a bir gıcıklığı vardır aslında onun, 17.Kral TV Müzik Ödülleri'nde Tarkan tüm ödülleri toplayarak Sıla'nın ödül almasını engellemişti. :F
yine iyi polis oy avına çıkmış :) kardişim kardişim:) hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun :))

umarım bu kötü mesajın oyuna yansımaz :)) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım :))

yine iyi polis oy avına çıkmış :) kardişim kardişim:) hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun :))

umarım bu körü mesajın oyuna yansımaz :)) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım :))
gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ss
giphy.gif