Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

gif sistemi ne terbiyesiz la artık spoi içinde şapcam gifler.ss
giphy.gif

:))

yine iyi polis oy avına çıkmış :) kardişim kardişim:) hele @denizz19 bir puanı bassın bakalım hala kardişim diyormusun :))

umarım bu kötü mesajın oyuna yansımaz :)) yansıyacaksa şimdiden söyle sılaya ona göre muamele yapalım :))
Sen Tarkan'ı her fırsatta kötülemesen ben de oy avına çıkmayacam. :) Senin verdiğin zararları telafi etmeye çalışıyoruz. :)

Ayrıca Deniz ben ilelebet kardeşimdir bu yüzden 1 puan veremez bana :A

Sen Tarkan'ı her fırsatta kötülemesen ben de oy avına çıkmayacam. :) Senin verdiğin zararları telafi etmeye çalışıyoruz. :)

Ayrıca Deniz ben ilelebet kardeşimdir bu yüzden 1 puan veremez bana :A

2 puana razısın o zaman:) tamam iki puandan yukarı çıkmasın benim içinde sorun yok :))

neyse her ne kadar ozan giflerle terbiyemizi bozmaya çalışsa da biz sincaplarla bitirelim masum çocuklarız neticede :bhr:
giphy.gif

la yıldız teyzeye noldu gifleri bırak şimdi yıldız teyzeden şarkı bekliyoruz :)

hahahah ayyyy çok tatlı :love1::love1::love1:
üstteki giflerini gördünmü tosbağanın :) ne kadar terbiyesiz biri :) benim hiç öyle kötü resimler paylaştığımı gördünmü :) herkes benim gibi olamıyor işte iyiki beni başkan seçmişsin birde bu hafta tarkoza 1 puan verirsen tam olacak :)

2 puana razısın o zaman:) tamam iki puandan yukarı çıkmasın benim içinde sorun yok :))

hahahah ayyyy çok tatlı :love1::love1::love1:
şarkı gelecek çatlama kararsız kaldım 4 süper 1 ortalama şarkı var ortalamayı kullanayım diyorum ya elenirsem meydan @denizz19 a kalırsa.ss
giphy.gif

üstteki giflerini gördünmü tosbağanın :) ne kadar terbiyesiz biri :) benim hiç öyle kötü resimler paylaştığımı gördünmü :) herkes benim gibi olamıyor işte iyiki beni başkan seçmişsin birde bu hafta tarkoza 1 puan verirsen tam olacak :)
bu mu terbiyesiz.ss
giphy.gif

Sen ne oy veriyorsan ver başkalarının oylarına müdahale etme :A Yoksa seni @Çiğdem- bile kurtaramaz :A

şarkı gelecek çatlama kararsız kaldım 4 süper 1 ortalama şarkı var ortalamayı kullanayım diyorum ya elenirsem meydan @denizz19 a kalırsa.ss
giphy.gif

bu mu terbiyesiz.ss
giphy.gif
deniz seki duruyorken o ortalama şarkını kullan ayol diğer hafta 2 eleme olucak çeyrek finale kalmak için sonra final haftaları yani o şarkıyı elinden çıkarmaktan baska çaren yok bu hafta :F:F:F

Sen ne oy veriyorsan ver başkalarının oylarına müdahale etme :A Yoksa seni @Çiğdem- bile kurtaramaz :A
hatırlatırım koskoca jüri başkanıyım ben öyle tehtitlere gelemem başkanlığın tabiki kendi çapında çevreye olumlu yönde telkinleri olacaktır :) halk beni niye seçti kararsız kaldıklarında doğruyu göstermem için bende diyorumki tarkoza takılmayın gittiğiniz yol yol değil fırsatınız varken doğruyu seçin :)
uyup uymamaları onların özgür iradesi ben elimden geleni yapayımda :)

hatırlatırım koskoca jüri başkanıyım ben öyle tehtitlere gelemem başkanlığın tabiki kendi çapında çevreye olumlu yönde telkinleri olacaktır :) halk beni niye seçti kararsız kaldıklarında doğruyu göstermem için bende diyorumki tarkoza takılmayın gittiğiniz yol yol değil fırsatınız varken doğruyu seçin :)
hahaha ayy adamın 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçmiş ayol bence bulaşma @Bully :F:F:F

jüri başkanıymış :F
giphy.gif

hahaha ayy adamın 100 tane yardımcısı var cumhur başkanını geçmiş ayol bence bulaşma @Bully :F:F:F

yardımcılardan @Doğu da ikamet edeni çok gereksiz biri:) zaten atıcam onu yardımcılıktan :)) ne varsa batıda var @MEnes batının medeniyetini ilmini yenilikçi ruhunu yansıtıyor:) ortadoğu kafalı doğudan hayır yok :) doğuyu atıp menes i yardımcılığa getireceğim :)

yardımcılardan @Doğu da ikamet edeni çok gereksiz biri:) zaten atıcam onu yardımcılıktan :)) ne varsa batıda var @MEnes batının medeniyetini ilmini yenilikçi ruhunu yansıtıyor:) ortadoğu kafalı doğudan hayır yok :) doğuyu atıp menes i yardımcılığa getireceğim :)
La ben zaten istifa ettim :A Ver kıdem tazminatımı gideyim :A

jüri başkanıymış :F
giphy.gif
İşte görüldüğü üzere herkes @destere'nin jüri başkanlığına kahkahalarla giriyor siz @Çiğdem- le birbirinizi kandırın anca :A
hahahaha bu hafta oylamada özel yetki verirsem juri başkanına ozaman daha iyi gülersiniz bence :A:A:A

Yeniliklere desteğimiz her daim sürecektir. :A Ama ben genelde bir yerde bir mevkiye geleceksem başkan olarak gelirim, ikinci adamlık pek sarmaz, bunu da söylemeden edemeyeceğim. :A