Bak hala konuşuyoruz öldün sen mezarını kazacam senin 😡forumun pis hain bombacısı demek sensinneyse bu düşük puanlarım sana yakıştı
Teşekkürler @Harunnn60 fena puan değilsonucları açıklarken yazdın cnm sonuclardan sonra bakıcam
@Harunnn60 oyları
Tarkan 9
Deniz Seki 8
Yıldız Tilbe 7
Gülşen 6
Sezen Aksu 5
Sıla 4
İrem Derici 3
Pink Floyd 2
Mustafa Ceceli 1
Elenince öldürürsünBak hala konuşuyoruz öldün sen mezarını kazacam senin 😡
puan durumu vermezsen ben seni öldürücem .ss@xemrexxx oyları @EFE UYSAL elin deymişken bunuda gebert ayol
sezen aksu 9
deniz seki 8
sıla 7
sertab erener 6
tarkan 5
irem derici 4
gülşen 3
pink floyd 2
mustafa ceceli 1
Biliyorum zaten insan sevdiğiyle uğraşırmış.Sen benim kıymetimi ne zaman bileceksin acaba.
Hoşçakal darkçım öteki dünyada görüşmek üzere günahlarınla yanacaksınElenince öldürürsün
Çok teşekkürler xemrexxx harika puan@xemrexxx oyları @EFE UYSAL elin deymişken bunuda gebert ayol
sezen aksu 9
deniz seki 8
sıla 7
sertab erener 6
tarkan 5
irem derici 4
gülşen 3
pink floyd 2
mustafa ceceli 1
Benle aynı puanı vermişsin ondan yoksa kızardım.Hayret kızmadın.
@Çiğdem- hanım bu arkadaşı diskalifiye edebilir miyizGüzel puan verdiğin için bu hafta sayınsın haftaya nolursun bilemem
En son da acıklasan bişey fark etmiyordu ama yine de sen bilirsinayoll @denizz19 oyu o @vadikızı naptı
@Forumdash oylama sonuclar açıklanmaya baslandı oyüzden doğru olmaz şuan kullanman haftaya artık dün geceden beridir sana hatırlatıyorum 🙂🙂🙂
KimsinSen gönderme oy zevksizlerle işimiz yok.
Hala konuşuyor 5e bölecem seni bekle 😡@Çiğdem- hanım bu arkadaşı diskalifiye edebilir miyizSonuçta yardımcıyım benim de bazı haklarım vardır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?