Elenmiş olmama üzüldüm çünkü daha çok iyi şarkılar bulunuyorduUlan all starda 4. oldum burda yarı haftada elendim.ss
Bu hafta ve Toplam oylar kaça kaç? Öyle bi tablo hazırlıyormusun?@Forumdash son dakıka oy yollamasa 2. sen oluyordun @xemrexxx ama fark etmez yine 2 puan aldın @turkuazz da almış oldu 2 puan yalnız @Bully hiç puan alamıyordu 1 puan kurtardı
@destere kenandan sonra mustafa ceceliyide yedin ayol @EFE UYSAL
Kimse yabancı seçmemiş ki.Herkes işin garantisine kaçmış. Risk almak lazım.Ben yarışırsam farklı ve değişik bir yabancı sanatçı seçeceğim ve ilk turdan eleneceğim sanırım.
Anladım canım o kadarını.Yanlış anladın.Yabancı filan seçtiysen 2 kat mücadele vericeksin.
Katy Perry ile 25 kişi arasından 6.oldum.@sokak sanati Rihanna ile 1.oldu. Bizim yerimize başkası yarışsa bu kadar iyi derece yapamazdı.Benim demek istediğim bu.
sonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtulduNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡
Albumde büyük koz olarak kullandiğin şarkılar vardı? Bak içinde sevmediğim bir şarkı cıkmazsa hiç vicdan yapmam söylimNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡
zaten @Forumdash ın oylarını niye ciddiye alıyorsun sen o melunun oyları geçersiz bir kere aydirik yapımcı senin sevmediğim çağatayaı seviyor .ss
Ne biliyim herkes en iyi şarkılarından kullanmış ben strateji ile iyi sayılcak şarkı kullandım.sssZirve yarışı baya çekişmeli geçmiş 1 final puanı almışız Allah bereket versin
@denizz19 @turkuazz @xemrexxx tebrikler
@EFE UYSAL böyle bir haftada şarkın zayıf kaldı geçmiş olsun
@Tolstoyevski zaten umudu kesmiş oy bile kullanmamış
Önümüzdeki hafta neler olacak bakalım
Yabancı ile yarışan dediğin gibi 2 kat mücadele ile yarışmalıdır.ayrıca yarıştığı kişiyi oylama yapanlara sevdirmelidir bunu katy ile sen baya başardın..işin özü yarıştığı kişiyi iyi tanıtmalıdırYanlış anladın.Yabancı filan seçtiysen 2 kat mücadele vericeksin.
Katy Perry ile 25 kişi arasından 6.oldum.@sokak sanati Rihanna ile 1.oldu. Bizim yerimize başkası yarışsa bu kadar iyi derece yapamazdı.Benim demek istediğim bu.
O zaman saldırır birazdan, yakındır
İlk hafta da 1.olmuştum sanki 20 haftadır yarışıyoruz da sonunda demişinsonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtuldu
@denizz19 1.oldun sonunda tebrikler
ayy bu arada bu yaırşmanın favorisi sezen aksu @turkuazz iyi yere kondu vlla kalan şarkıların hepsi felaket @Bully @Harunnn60 @destere
neyse en azından daimi 1 point veren efeden kurtuldum@Forumdash oy vermeseydide sen birinci olamıyormuşsunki
Ee takip edecektin yarışmayıNe biliyim herkes en iyi şarkılarından kullanmış ben strateji ile iyi sayılcak şarkı kullandım.sss
yarışmanın başında saydırıyordun sunucuyaNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?