Kimse yabancı seçmemiş ki.tek yabancı şarkıcı kalmıştı biraz daha ilerki haftaları görsünde renk olsun dedikte@Tolstoyevski umudu kesmiş çoktanboşuna uğraşmışız
Yarışma başladığından beri ilk defa konuya geldin onda da elendin bu nasıl bir bahtsızlıktırTahminene 65 puanlarda elendim.ss
İnan hep es geçtiğim şarkıları aday yapıyorsunSayma 2yi kabul etmiyorum
ben efeyi engelledim şunu kendisine iletiverYarışma başladığından beri ilk defa konuya geldin onda da elendin bu nasıl bir bahtsızlıktır
Hep @Çiğdem- 'in büyüleri elendim maalesef sen gül.sssYarışma başladığından beri ilk defa konuya geldin onda da elendin bu nasıl bir bahtsızlıktır
Yabancı mabancı bahaneKimse yabancı seçmemiş ki.Herkes işin garantisine kaçmış. Risk almak lazım.Ben yarışırsam farklı ve değişik bir yabancı sanatçı seçeceğim ve ilk turdan eleneceğim sanırım.
Yani kalite anlayışına göre puan alınmadığını bu laftan görmüş olduk. Hem de bir yöneticinin ağzından.Yabancı mabancı bahaneSen ne kadar popülersin o kadar iyi derece alırsın forumda.
@Forumdash son dakıka oy yollamasa 2. sen oluyordun @xemrexxx ama fark etmez yine 2 puan aldın @turkuazz da almış oldu 2 puan yalnız @Bully hiç puan alamıyordu 1 puan kurtardı@denizz19 yediğin yemeklere dikkat et zehirli olabilir
Ulan all starda 4. oldum burda yarı haftada elendim.ssFinal puanı alanlar @denizz19 @xemrexxx @Bully tebrikler
Elenen yarışmacılar @Tolstoyevski @EFE UYSAL geçmiş olsun buraya kadarmış
zaten @Forumdash ın oylarını niye ciddiye alıyorsun sen o melunun oyları geçersiz bir kere aydirik yapımcı senin sevmediğim çağatayaı seviyor .ss@Forumdash son dakıka oy yollamasa 2. sen oluyordun @xemrexxx ama fark etmez yine 2 puan aldın @turkuazz da almış oldu 2 puan yalnız @Bully hiç puan alamıyordu 1 puan kurtardı
@destere kenandan sonra mustafa ceceliyide yedin ayol @EFE UYSAL
Beni eleyenler herkese teşekkürler çok iyiydiniz.
Neden beni kurtarmadın vicdansız 😡@Forumdash son dakıka oy yollamasa 2. sen oluyordun @xemrexxx ama fark etmez yine 2 puan aldın @turkuazz da almış oldu 2 puan yalnız @Bully hiç puan alamıyordu 1 puan kurtardı
@destere kenandan sonra mustafa ceceliyide yedin ayol @EFE UYSAL
Yanlış anladın.Yani kalite anlayışına göre puan alınmadığını bu laftan görmüş olduk. Hem de bir yöneticinin ağzından.@destere Şahit ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?