Resmen eğlencemi aldın elimden bu kötülüğü yazdımson oy @Forumdash kimler elendi tahminleri alalım bende puan durumunu gireyim birazdan geliyor
10 puan Sezen Aksu
9 puan Tarkan
8 puan puan Yıldız Tilbe
7 puan Sıla
6 puan Deniz Seki
5 puan Gülşen
4 puan Sertab Erener
3 puan İrem Derici
2 puan Mustafa Ceceli
1 puan Pink Floyd
sezenle 2.sırayı paylaşıyorsam @Forumdash ın ruhuna fatiha diyorumson oy @Forumdash kimler elendi tahminleri alalım bende puan durumunu gireyim birazdan geliyor
10 puan Sezen Aksu
9 puan Tarkan
8 puan puan Yıldız Tilbe
7 puan Sıla
6 puan Deniz Seki
5 puan Gülşen
4 puan Sertab Erener
3 puan İrem Derici
2 puan Mustafa Ceceli
1 puan Pink Floyd
Elendim Pink Floyd ile beraber.
Sen zaten baya torpil geçmiştin.bilseydim böyle yapacak bende bir puan verirdim gül gibi puanlarımı yaktı boşu boşuna )
Ben de o kadar desteklememe rağmen bir faide vermedi. Artık geçmişler olsun ne yapalım, sözün bittiği yerdeyiz.bilseydim böyle yapacak bende bir puan verirdim gül gibi puanlarımı yaktı boşu boşuna )
Hiç boşuna çabalama @Harunnn60 güvenmez artık sana bundan sonrane farkı var elenmedikten sonra ayol miss gibi 3 final puanı aldı diğer hafta 1.olacakmıydı bakalım puanda lazım @Harunnn60 kaarlı çıktı
oylarını ciddiyetle yollamadıysan saymayalımResmen eğlencemi aldın elimden bu kötülüğü yazdım
bıkmadın şikeden be piss .ss aziz yıldırım görse ceketini ilikler elini öper senin .ss1. benim gibi.
Diriliş sayfasına da mı gelmeyeyim?Bomba patladı Dark kayboldu başladık öldürmeye sırada @MEnes var 😡
senin oyunla 3. sıraya da düşmüş olabilirim o zaman mezar taşına faruk yazdırırımSeni ben var ediyorum demek
Karın ağrımdan vurdun o var tabi yapmıcam sanaDiriliş sayfasına da mı gelmeyeyim?
tek yabancı şarkıcı kalmıştı biraz daha ilerki haftaları görsünde renk olsun dedikte @Tolstoyevski umudu kesmiş çoktan boşuna uğraşmışızSen zaten baya torpil geçmiştin.
Sayma 2yi kabul etmiyorumoylarını ciddiyetle yollamadıysan saymayalım
Tabi ki ciddiyetle yolladım foruma gelir gelmez ilk konuya ugradımoylarını ciddiyetle yollamadıysan saymayalım