Bakacağız böyle güzel giderse hak edene hak ettiği değeri vermeye devam ederim.He doğru bir de o varNeyse Sıla'ya desteklerini beklerim her hafta olduğu gibi iyi ki gelmişsin foruma
Ne yapayım sevemedim bir türlü.seni kınarız .ss
Bakacağız böyle güzel giderse hak edene hak ettiği değeri vermeye devam ederim.He doğru bir de o varNeyse Sıla'ya desteklerini beklerim her hafta olduğu gibi iyi ki gelmişsin foruma
Ne yapayım sevemedim bir türlü.seni kınarız .ss
Sıla doğru adres.Bakacağız böyle güzel giderse hak edene hak ettiği değeri vermeye devam ederim.Tabi diğerleri hak etmiyor demiyorum, kendi kalite anlayışımdaki sonuçlar bunlar
Öyledir muhakkak lakin @destere 'nin klip önerisini dikkate almanı öneririm.Sıla doğru adres.
Son 4 şarkım özellikle ona hitap ediyor klip anlamındaÖyledir muhakkak lakin @destere 'nin klip önerisini dikkate almanı öneririm.Bazen görsellik de önemlidir.
hahahah ayy işte ben dürüst bir sunucuyum @Harunnn60 @destere @vadikızı nın hayalleriyle oynamıyorum boş umut veripte onun yerine güle güle diyorum
@xemrexxx o cadoloz çağıldığına dua etsin bence şık foto isteyeceğine böyle daha hanımhanımcık duruyor
@destere aa bu arada onun isminimi arayıp vakit harcayacaktım okadar sıradan birisiki ismi bile yok nette
bazenmi?Öyledir muhakkak lakin @destere 'nin klip önerisini dikkate almanı öneririm.Bazen görsellik de önemlidir.
zaten oklavayı alırsan @Çiğdem- dımdızlak ortada kalırayyy bide güle güle diyormuşş bana kız alırım elindeki oklavayı hee
O zaman bekliyoruz klipleri.Son 4 şarkım özellikle ona hitap ediyor klip anlamındaAma Tam da Bugün şarkısının da klibi hiç uygun değil destereye
Sesten de önemli olacak değil ya klip dediğin.bazenmi?klip her zaman önemli klipsiz şarkımı olurmuş düz duvara bakıp şarkı izle) hiç bir anlamı yok heleki kızlar söylüyorsa klip şarkının süsüdür çiçeğidir hatta herşeyidir)
aaa sen zaten hep elin kızlarına ilgilisinben izlemediğim halde daha çok bilgi sahibiyim kız hakkındaismi Riley Voelkel
bazenmi?klip her zaman önemli klipsiz şarkımı olurmuş düz duvara bakıp şarkı izle) hiç bir anlamı yok heleki kızlar söylüyorsa klip şarkının süsüdür çiçeğidir hatta herşeyidir)
zaten oklavayı alırsan @Çiğdem- dımdızlak ortada kalırtüm şirretlik o oklavadan kaynaklı
1.50 den sonra izleyin deseydin yaba ne güzel sahneleri var oralardan bir poz koyaydın
ba ne güzel sahneleri var oralardan bir poz koyaydın
hayır kız çok tipsiz olduğu için ismi aklımda kalmışaaa sen zaten hep elin kızlarına ilgilisin
@xemrexxx korkusuna en iyi şarkılarından birisiyle geliyor1.50 den sonra izleyin deseydin yanerdeyse kapatacaktım son saniyede yakaladık yeşil ışığı
hayır kız çok tipsiz olduğu için ismi aklımda kalmış)
O zaman bekliyoruz klipleri.
Sesten de önemli olacak değil ya klip dediğin.Sen sanatçının sanatını beğenmezsen görüntüsünü ne yapasın.
bu hafta iki şarkıcı elenecek mecburen haftayı atlatmak isteyecektir
İşte böyle dersin ve olayı bitirirsin.görüntü ve ses ahenk içinde olmalı biri olmazsa diğeri anlamsız kalıyorikiside şart
tamda bugün şarkısına bir ara youtube dan bakacağım daha öncede bahsetmiştinSon 4 şarkım özellikle ona hitap ediyor klip anlamındaAma Tam da Bugün şarkısının da klibi hiç uygun değil destereye
İşte böyle dersin ve olayı bitirirsin.Bayan sanatçıda aranan özellikler kesinlikle saydıklarındır.
tamda bugün şarkısına bir ara youtube dan bakacağım daha öncede bahsetmiştinkesin şarkıda bir fokluk var yoksa bu kadar açık net adres vermezdin
millet beni yanlış anlıyor zatenonlar sanıyorki sadece görüntüye değer veriyorum oysa ikisi mutlaka lazım o yüzden mesela @tolgab demet akalınla yarışırken benden yana hep darbeyi yiyordusadece biri kurtarmıyor
aaa doğru aslında bende oğlanların şarkılarını klibli gördüğümde daha çok keyif alıyorum şarkıdanİşte böyle dersin ve olayı bitirirsin.Bayan sanatçıda öncelikli aranan özellikler kesinlikle saydıklarındır.
Senin içindeki temiz kalbi görmek istemiyorlar ki.tamda bugün şarkısına bir ara youtube dan bakacağım daha öncede bahsetmiştinkesin şarkıda bir fokluk var yoksa bu kadar açık net adres vermezdin
millet beni yanlış anlıyor zatenonlar sanıyorki sadece görüntüye değer veriyorum oysa ikisi mutlaka lazım o yüzden mesela @tolgab demet akalınla yarışırken benden yana hep darbeyi yiyordusadece biri kurtarmıyor
aaa doğru aslında bende oğlanların şarkılarını klibli gördüğümde daha çok keyif alıyorum şarkıdan
kendimi @Çiğdem- e kanıtlasam yeterli diğerlerinden bananeSenin içindeki temiz kalbi görmek istemiyorlar ki.Kendini tekrardan kanıtlamalısın ki artık böyle düşünmesinler hakkında.
Güzel şarkı, final puanı alma şansın yüksek.Bu hafta, albümün efsane şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız.
"Arar bulurum izini, bilirsin zır deliyim ben"
@Bully @mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @eskici @soo @Çiğdem-
..............................Bu hafta, albümün efsane şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız.
@Bully @mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Tolstoyevski @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @destere @Doğu @Titanium @OzaN @EnveR @yigit_00 @Yiğitt @Aserat @MEnes @yatutarsa @Forumdash @Tzira @tolgab @DarkLeqenD @Felon @turkuazz @Maskeli Fedai @eskici @soo @Çiğdem-
..............................
iddalı baya milli maç versionundan dolayı yaygın bir şarkı sayılır @destere de çok beğenmiş bence söyleyecek eklime bulamamışBu hafta, albümün efsane şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız.
aynen şarkıyı duyar duymaz dilim tutuldu söyleyecek kelime bulamadımiddalı baya milli maç versionundan dolayı yaygın bir şarkı sayılır @destere de çok beğenmiş bence söyleyecek eklime bulamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?