Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

Ben de şimdi dinliyorum birazdan ateşlerim oyları

en iyisini yapmışsın
zaten bu saattte şarkı daha iyi dinleniyor kulaklar daha iyi açılıyor sanırım
ben kaç kez denediysem sabah dinlemeyi başaramıyorum gece gece ise sabah izlediğin çoğu foktan şarkı ninni gibi geliyor

oylarımı sana gönderdim @Çiğdem-
yarın açıklama saatinde burda olmayabilirim sonra oy göndermedin falan diye itiraz istemem
ayyyy hep @Bully senin yüzündne bu çocuk oylama zamanı kaçıyor oylarımıda açıklayamıyor bu konuda başkan olarak senin dokunulmazlığın var sonuclar bitene kadar konudan çıkma @Bully birşey yapamaz sonuclar bitincede kaçarsın hahaha

Senin oylarını açıklayıp kaçabilir aslında ama onun oyları açıklandığı zaman burada olmazsa iyi olur onun açısından.

Oylarımı kullandım.

Açık ara en yüksek puanımı Yıldız Tilbe'ye @xemrexxx e verdim.
Sıla, Tarkan, Sezen Aksu da yine üst sıralarda yer aldı.
İrem Derici gerilerde kaldı, aslında sevdiğim bir isim ama bu şarkıyı pek beğenemedim.

Herkese başarılar.

Senin oylarını açıklayıp kaçabilir aslında ama onun oyları açıklandığı zaman burada olmazsa iyi olur onun açısından.

akşam bully tarkoza verdiğim yüksek puanı görünce bu dediklerine bin pişman olacak
ama iş işten geçmiş olacak tabi
o zaman işte gelecek haftaları tehlikeye atmış olacak bu sözleriyle, ama kendi düşen ağlamaz ne diyelim
)

Ne kadar güzel sözler bunlar bir daha söyle

Akşam puanını bir görelim de hele o zaman düşünürüz

kız çikinella tam 20.00 da o konu açılacak sonuçlar gelecek 21 de sen kılklı efsun başlıyor @Çiğdem- yolarım seni