Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

ayy uyarını yapta kimseye davullu zurnalı duyurmadan yap

ben oylarımı dün gece forumdan çıkınca yapmıştım zaten metin belgesinde duruyor sana atıcaktım bugün şimdi göndereyim
yalana bak bana göndermedikten sonra metin belgende durup durmaması bişey ifade etmiyorki ben gelip senin metin belgeni kontrol edemem bana gönderdiğin tarihi zamanı dikkate alırım

o zaman herkes oyunu kendi metin belgesine yazıp bıraksın sana yollamasın bakalım nasıl eleme yapıcan

İyi yerden yakalamış @Çiğdem-
Sunucu dediğin oylarını en başta verir tabii Tarkan'a tam puan vermeyeceksen hiç oylamasan da olur
araya tarkanı katmasan bir tarafın eksilirdi sanki
)

ayy foruma yeni geldim zaten beee yolladım şimdi adaletli oylarımı

gördüm gördüm
)))
geç olsada yinede kabul ediyorum artık yapacak bişey yok
ama bir daha gecikme olursa o hafta senin oyu saymayız ona göre
)
sen bu hafta oylarımı açıklamada ozamanda görürsün görev geldimi kaçıyorsun konusuyorsun utanmadan

Başkan olarak bu davranışına hak veriyorum. Adaletsizliğe tahammülü olmayan bu tavır tam da başkana yaraşır.
Aynen devam, bu yolda pes etmek yok.
Görevi kötüye kullanmadıkça destekçinim.
Ama @Çiğdem- e çok yüklenme derim. Onun anlayışını biraz da senden bekleriz.
Altı üstü şurada ne kadar geç kaldı ki, hemen yargı mekanizmasını çalıştırdın.

@Çiğdem- beni başkan yaptığına yapacağına çoktan bin pişman olmuştur ama bir kez olduki bu hatayı yaptı
) şimdi geri dönüşte yapamıyor
yarışma bitene kadar daha benden çok çekeceği var
)

@MEnes koltuğunu alırsa şaşırma bence iyi bir başkan sunucu yalakası olur çünkü

Son pişmanlık fayda etmez ki ama değilmi.
Baksana bizi de yalaka yaptı. Demek ki senin metodu mu kullansam, ne yapsam acaba.

@MEnes koltuğunu alırsa şaşırma bence iyi bir başkan sunucu yalakası olur çünkü
Biraz rüzgara ters mi gitseydim acaba. Yalakalık falan olmasın, biz doğrulardan yanayız.

hayırr hiçte bile örnek al diyorum
neyi örnek alayımki demişsin iyi bir başkan sunucunun yalakasıdır ve bu işi menes daha iyi yapar diyorsun şimdi burda menes i övmüşmü oldun yoksa sırf trabzonlulara gıcık kaptığın için adamı yerden yere vurmayamı çalıştın
)

neyse kararı @MEnes e bırakalım bence senden nefret edecektir
) hatta etsin bence
)

Son pişmanlık fayda etmez ki ama değilmi.
Baksana bizi de yalaka yaptı. Demek ki senin metodu mu kullansam, ne yapsam acaba.

Biraz rüzgara ters mi gitseydim acaba. Yalakalık falan olmasın, biz doğrulardan yanayız.

birde diyor onu örnek al sanki seni övmüşte
)

Olayı fark ettim zaten.
Olmadı bu @Çiğdem-
ayy lafın gelişi söyledim yani sunucudan taraf olmalısın demek diye sen qdestere ye aldanma o ortalığı karıştırıyor

@Çiğdem- oklavanıda al git
) batırdın buraları herkes senden nefret ediyor
)
Herkes okulun bir dönemi hocadan not istemiştir. Herkes o ara yalakalık yaparken ben isyan edip kimseyle muhattap olmamış zayıf gelirse gelsin demiş biriyim.
Yalakalıktan böyle tiksinirim yani.

ayy lafın gelişi söyledim yani sunucudan taraf olmalısın demek diye sen qdestere ye aldanma o ortalığı karıştırıyor
Biliyorum. Ben de devam ettiriyorum işte.

Herkes okulun bir dönemi hocadan not istemiştir. Herkes o ara yalakalık yaparken ben isyan edip kimseyle muhattap olmamış zayıf gelirse gelsin demiş biriyim.
Yalakalıktan böyle tiksinirim yani.

keşke şimdi bu yarışmada @Çiğdem- in yarıştığı bir şarkıcı olsaydıda bir puan verip intikamımızı alsaydık
neyse sen yinede oktay kaynarcaya oy verirken çiğdemin bu sözlerini aklından geçir öyle oy ver
)

çırpınışların boşuna
) durumu düzeltemeyeceksin
yol yakınken sunuculuğu bana bırak

fırsatı değerlendirmek lazım
Fırsat bu fırsat deyip tahtımı ele geçirelim ne diyorsun?

Şimdi orasını karıştırma.
Ben onu temsil eden kişileri göz etmeksizin oyuncudaki kaliteye bakarım oy verirken.
Oktay Kaynarca da eski Vadi'de en efsane karakterlerden birini oynadı. Onu yapamam.

@Çiğdem- suçluluk psikolojisiyle inzivaya çekildi sanırım ses sedada çıkmıyor kızdan
) üzüldüm şimdi valla

@Çiğdem- suçluluk psikolojisiyle inzivaya çekildi sanırım ses sedada çıkmıyor kızdan
) üzüldüm şimdi valla
hahah bunun acısını jurilerden çıkarıcam şimdi özelden şunları bir rahatsız edeyim

daha çok benimkisi yani kaos ortamına son verme çabası
yoksa çiğdemin yerinde gözüm yok yani
ha şimdi desin gel benimle evlen pardon daldım bir an
yani şimdi desin gel yerime sunuculuk yap asla kabul etmem
)