Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

oylarımı kullandım..bazı şarkılar baya iyiydi..bazı şarkılar iyi olsada oylama içinde listede düşük sırada oldu..çünkü öbür şarkılara oranla bu durum oldu..bundan ötürü düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar
tüm yarışmacılara başarılar

Çiko'ya uyduk.ss

Vallahi seçimler çok zor. Her 7 şarkıda hit olmuş o yıllarda.
Katy'de bile bu kadar zorlanmamıştım.
@Çiğdem- ne anlar şarkıdan sen bana soracaksın

Evet hepsi de iyi şarkılarının inşallah haftaya ikili elemede elenirsin.ss
bir çaresi bulunurda güzel şarkı tabi ama bir varmısın bir yokmusun standartlarında bir parça harunun kullanmadığı 6 şarkının standartında değil bir damla gözlerinde belki izlenme sayısı diğerleri gibi olamadı ama albümün en özel şarkılarının başında geliyor bence nakaratı bile bir çaresi bulunuru siler atar bence
istanbul zaten herşeyiyle albümün en hit şarkılarından olmayı başarmıştı bence harun güzel sıralama yaptı şuana kadar
gerçi elindeki şarkıları istediği hafta koysun iddalı olur sıralamasıda çokta önemli değil

Son düzenleme:
hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasan

İstanbul şarkısı zaten Hürremin odasında çekilmiş.
@xemrexxx 'ten tam puan alırım.

Bu Böyle şarkısıda Bihter-Behlül şarkısı olarak biliniyor oradan da @Bully ve @destere 'den tam puan alırım.

Son düzenleme:
@xemrexxx yıldız teyzenin şarkı sözlerine ilk kez baktım ne diyor ya kadın ?
'' senin bedenin benim yalnız mabadım olur'' falan diyor sanırım
çok tahriş edici cümleler
)

bu böyle şarkısını pek sevmedim
bu haftakinden daha kötü hatta

Klibe bunu koyduk mu tamamdır.
Gelsin puanlar.

hani oyların nerde ayoll yarışmacılarımı kortutmak yerine oylarını yollasan

daha çok zamanımız var oylama ne zaman sona eriyorki
zaten aşağı yukarı bir fikir edindim şarkılar konusunda
bazıları aşağıda kaldı bazıları yukarıda
sadece sana yollamaya üşeniyorum

hem daha yardımcılarımdan ses seda çıkmadı onlar bir oylarını göndersinde başkan en sonda yollayacak

Klibe bunu koyduk mu tamamdır.
Gelsin puanlar.

bu şekilde iki puan fazla alırsın anca daha fazlada artmaz
)

Hadi ordan cadı bu dediklerine anca @Harunnn60 inanır beni kandıramazsın sende Sertab gibi ses yok tabii kıskandın elemeye çalışıyorsun onu

İstanbul şarkısını severdim ama bir anda nefret etmeye başladım nedense.

Bir Damla Gözlerimde allstarda iyi sonuçlat almıştı

yarın yani çarşamba 20:00 sonuçlar açıklanıcak bu gece yolla oylarını

ayrıca yarışmacılardan @denizz19 dışında kimse henüz yollamadı atacan gibi final puanı alıcakken -15 yüzünden mahrum kalabilirsiniz en kötüsü normalde elenmeyecekken elenebilirsiniz yarışmacılar daha özenli çabuk olmalılar bence

oylarınız bekleniyor 🙂🙂🙂
@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @xemrexxx @Tolstoyevski @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı

Foruma akşamları dışında giremiyorum artık dün yollayacaktım ama internetim gitmişti bu gece yollarım çatlama.