Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelimZaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyorTamamen postalamak için harika bir neden
Bu kedi yargılanmalıdır.Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın
Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor.Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun
@tolgab nasıl beğenmezsin senin gibi zevk sahibi bir insan
daha dur daha erken bu saatte nereye kaçıyorum) dünyada neler olmuş neler olmamış son dakika haberlerini kurcalıyorum şu an)
ayrıca tarkanı elemeden forumdan ayrılmak bana haram olsuno güzel ve mutlu günler yakındır umarım)
şu kedinin yaptığına ne denir peki? valla asıl siyonist paralel bu kedio dakikada orada geçerek bize küfretmiş olmuyormu şimdi) ne kadar nankör hayvanlar iki saniyelik mutluluğumuzun içine ediyor)
Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelimZaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyorTamamen postalamak için harika bir neden
Bu kedi yargılanmalıdır.Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın
Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor.Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun
hahahha ayy sabahın 4dünde ne halt yiyorsunuz siz burda beKız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzündenKonunun içine ettin yine.
Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim.
Hahahaha sen de haklısın. Bunlar hep kötü düşünüyorlar hakkında.ya orda kedileri civcivlerin arasında görünce aniden rahatsız oldumonları kapar falan diye bu kedide nerden çıktı dedim? tabi bunu fırsat bile hain düşmanlar @Bully ve @Doğu her zamanki gibi lafı nasıl aleyhime dönüştüreceklerini düşündülerama şansıma senin gibi akıllı bir kıza denk geldimde kötüler amaçlarına ulaşamıyor) ne yapsalar boşuna
Lan diğer kedi nerdeneyse son andada olsa daha oklavalı hogatha gelmeden delillleri ortadan kaldırmayı başarabildik)
Çok mu düşük yani 1-2 puan seyrinde mi yoksa geçen haftaya göre mi düşükEyvallah daha ilk 3'ümde olacağın şarkılar olacaktır. Bu forum da Sıla ile erken elenmen zaten imkansız yani sorun yok
ama oylama saati 20:00kız vallahi yolarım seni geçen haftaki gibi 20.00 da açarsan o konuyu .ss @Çiğdem-
ay oy kullanmayan kaldı mı .ss ayol @destere bile o devasa totosunu kaldırıp oy kullandı.ssama oylama saati 20:00
21:00 kadar açıklıyorum zaten diziler 21:00da başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?