Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

@destere , @Doğu Gece bir gittik büyük geyiği kaçırmışız. :AAdam gene hışmıyla gelmiş konuyu değişik çehrelere yönlendirmiş. :A Bu gece dinleme olayını bir dahaki hafta değerlendirmeye alacağım. Pek olumlu geldi gözüme. :A

Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelim :A Zaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyor :A Tamamen postalamak için harika bir neden :)

Bu kedi yargılanmalıdır. :A Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın
Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor. :A Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun :A

@destere , @Doğu Gece bir gittik büyük geyiği kaçırmışız. :AAdam gene hışmıyla gelmiş konuyu değişik çehrelere yönlendirmiş. :A Bu gece dinleme olayını bir dahaki hafta değerlendirmeye alacağım. Pek olumlu geldi gözüme. :A

neyse son andada olsa daha oklavalı hogatha gelmeden delillleri ortadan kaldırmayı başarabildik :))

daha dur daha erken bu saatte nereye kaçıyorum :)) dünyada neler olmuş neler olmamış son dakika haberlerini kurcalıyorum şu an :))
ayrıca tarkanı elemeden forumdan ayrılmak bana haram olsun:) o güzel ve mutlu günler yakındır umarım :))

şu kedinin yaptığına ne denir peki? valla asıl siyonist paralel bu kedi :) o dakikada orada geçerek bize küfretmiş olmuyormu şimdi :)) ne kadar nankör hayvanlar iki saniyelik mutluluğumuzun içine ediyor :))
kedi-resimleri_5.jpg
Vallaha müthiş bir fikir @destere'yi yarışma bitene kadar Miami'de zenci abilerinin yanına sürelim :A Zaten arada sırada çeşitli temaslarda bulunup brifingler verdiği kulağıma geliyor :A Tamamen postalamak için harika bir neden :)

Bu kedi yargılanmalıdır. :A Paralelin medya imamı bu kedi zamanında hükümete yakınlığıyla biliniyordu. Elimde belgeler var aha bakın
Dönemin Başbakanı ve Sayın Obama bu rezil sansürden dolayı kendisini kutluyor. :A Büyük oyun çözüldü yazıklar olsun :A
Kız kırk yılın başı bir yarışma programı yapmaya heveslendi o da yayından kalkacak senin yüzünden :F Konunun içine ettin yine. :A

Konu Tarkan'dan siyonist paralel kediye nasıl geldi hayretler içersindeyim. :A
hahahha ayy sabahın 4dünde ne halt yiyorsunuz siz burda be :F:F:F

@Doğu akşama kadar gönder yoksa oklava gelir :A:A:A

ayyy nekadar tatlı bir kedicik o öyle @destere :love1::love1::love1:
ama neden nankör diyor orasını anlamadım nereden geçmiş civcivlerle arkadaş olmuş diyemi diyor @destere :F:F:F

hahahha ayy sabahın 4dünde ne halt yiyorsunuz siz burda be :F:F:F

@Doğu akşama kadar gönder yoksa oklava gelir :A:A:A

ayyy nekadar tatlı bir kedicik o öyle @destere :love1::love1::love1:
ama neden nankör diyor orasını anlamadım nereden geçmiş civcivlerle arkadaş olmuş diyemi diyor @destere :F:F:F

ya orda kedileri civcivlerin arasında görünce aniden rahatsız oldum :) onları kapar falan diye bu kedide nerden çıktı dedim? tabi bunu fırsat bile hain düşmanlar @Bully ve @Doğu her zamanki gibi lafı nasıl aleyhime dönüştüreceklerini düşündüler :) ama şansıma senin gibi akıllı bir kıza denk geldimde kötüler amaçlarına ulaşamıyor :)) ne yapsalar boşuna :)

ya orda kedileri civcivlerin arasında görünce aniden rahatsız oldum :) onları kapar falan diye bu kedide nerden çıktı dedim? tabi bunu fırsat bile hain düşmanlar @Bully ve @Doğu her zamanki gibi lafı nasıl aleyhime dönüştüreceklerini düşündüler :) ama şansıma senin gibi akıllı bir kıza denk geldimde kötüler amaçlarına ulaşamıyor :)) ne yapsalar boşuna :)
Hahahaha sen de haklısın. Bunlar hep kötü düşünüyorlar hakkında.:A Halbuki sen öyle fesat düşünemezsin ki, olmaz yani içinde yok. :)

kız donu zilli tam poyraz başlarken açıklarsan kırarım o bacaklarını senin çarpık kaknem pis pisler davulcusu avam .ss