Benim Albümüm 4.hafta Oylama Başladı

Ben bunu hep diyorum zaten.

Maskeli, Tarkanla finale bile çıkamadı ama sen.
Neyse susayım.

hahah harun şimdide senin kafanı yarıyor ayoll maskeli yarı final bile görmedi sen dandik şarkılarla puan aldın diyor
Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür o

Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani

Ben o Harun'un kafasını bir yararım görür o

Tarkan'la final gördüm mü ben sanki Maskeli iki kez çeyrek final gördü sonuçta belli bir başarı elde etti yani
ayyy şuda var bu forumda yapılan hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamadı
cengonun yarışmalarında sıla, sezen, hande, rihanna heygidi karadenizde şevval

burdada sezen sıla sertab gibi ağır toplar var ama erkeklerden kenanında erken gitmesiyle bir iddalı sen kaldın şimdiden tarkan

Yani diyor.

Ayık mısın önce sen bi.
Evet yani diyorum nolmuş?

8 gündür içmiyorum uzun bir süre de içmeyecem artık spora verecem kendimi.

Aynen destek ver bana da şu kadınları eleyip şampiyon olalım bir erkek şampiyon çıkarmak lazım artık

Bu yüzden her hafta yalnızca bana tam puan vermelisin

hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vlla

hahahah tarkanın çeyrek final kabusu var ama bu adam yarı final göremiyor ayoll seninde çeyrekte gitme ihtimalin yüksek maskelinin diline düşersin vlla
Sıkıntı yok ben her zaman yaptığım gibi kulis yapıp güçlü isimlerden birinin ayağını kaydırırım zamanı gelince.

Çiko sen ne zaman sampiyon olacaksın.
Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki.

Çiko sen ne zaman sampiyon olacaksın.
Sende de bu konuda bir uğursuzluk var sanki.
ayy vlla bende kadın şarkıcı avantajını kullandım burcuyla final gördük ama olmadı işte

yıldızlar yarısıyorda 2 sezonuda finalde kaybettim sonuncusu 1 puanla

ayy vlla bende kadın şarkıcı avantajını kullandım burcuyla final gördük ama olmadı işte

yıldızlar yarısıyorda 2 sezonuda finalde kaybettim sonuncusu 1 puanla
Yıldızlar yarışıyor all star birinciliğini almak yakışır aslında umarım all star şampiyonu olursun

canım eve şimdi geldim oylarım geliyor şimdi

Konuyu yeni okudum da @destere nin gazabı vurmuş resmen şarkıları.
Ama dediği kadar değildir herhalde diye düşünmekteyim.
Henüz dinleyemedim. Umarım yarın yetiştiririm. Yine son dakika gelebilir benim oylar. Sınav falan var, zaman olmuyor.

Oylarımı kullandım. Yıldız sıralamamda tekrar yükseldi. Gülşen albümde ki en sevdiğim şarkıyla gelmiş. Sıla ve Mabel'i beğenmedim bu hafta

Ben de oylarımı kullandım. 4 şarkıyı çok iyi buldum, 3 şarkı iyi sayılırdı, diğerlerini beğenmedim maalesef.