O olayı artık yüzüme vurmasan.yine vurgulayayim. birkac oylama önce senin oyunla bu gunlere geldi
O olayı artık yüzüme vurmasan.yine vurgulayayim. birkac oylama önce senin oyunla bu gunlere geldi
Sezen'i Yalın'la deviremedik ama Gökhan'la devireceğiz, iddialıyız.
vlla senin bu sezene kurnaz oyunlarından dolayı bakalım atacan ne yapacak bence klit nokta o olucak inş son oyda atacanın oyuyla şampiyon belli olur @mrt-06 dan finalde baya yararlanıcazBu oynak balina @xemrexxx, büyü müyü falan yapmazsa dengeli bir final olur.
kazanirsa bir kez daha vurgularimO olayı artık yüzüme vurmasan.
@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydiEmre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.
Bu tesadüf mu sizce FF halkı. Bu soruları sorun artık. Korkmayın. Başkanınız arkanızda.
Ben program senaryo deyince inanmıyordunuz.Emre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.
Bu tesadüf mu sizce FF halkı. Bu soruları sorun artık. Korkmayın. Başkanınız arkanızda.
Umut'tan her şey beklenir bak ben hep netim.@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydi
ayy vekil başkan yapıyorum sezon boyunca savunuyorum umutun yaptığına bak @mrt-06
Bence sunucu ve başkanın oylarını kapan yaşadı iyi rüşvet veren kazanır gibi.vlla senin bu sezene kurnaz oyunlarından dolayı bakalım atacan ne yapacak bence klit nokta o olucak inş son oyda atacanın oyuyla şampiyon belli olur @mrt-06 dan finalde baya yararlanıcaz
Emre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.
ıyyyy çok cahilsin sokak totoşu.ssBen program senaryo deyince inanmıyordunuz.
Umut'tan her şey beklenir bak ben hep netim.
Ben program senaryo deyince inanmıyordunuz.
Finalde Benim Albümüm'ün gizli kahramanlarını açıklayacağım yine lafı senaryoya getir de ona göre yazarım.AYY ZUHAL TOPAL GİBİ OLDUK ZATEN @mrt-06
Artık lakabın "oynak balina" olacak, çok hoşuma gitti.ıyyyy çok cahilsin sokak totoşu.ss
@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydi
ayy vekil başkan yapıyorum sezon boyunca savunuyorum umutun yaptığına bak @mrt-06
Benim oyumdan sonra en yüksek @sokak sanati olucak ben 6 umut 5 gibi birimiz @xemrexxx e birimiz sana kullanır dengeleri sağlarız biz işimizi biliriz ayollBence sunucu ve başkanın oylarını kapan yaşadı iyi rüşvet veren kazanır gibi.
Benim oyumdan sonra en yüksek @sokak sanati olucak ben 6 umut 5 gibi birimiz @xemrexxx e birimiz sana kullanır dengeleri sağlarız biz işimizi biliriz ayoll
Elendim.ss
O zaman bana bi hatun lazım, sarı saçlı bir kız çocuğum istiyorum. Rüyamda gördüm, böyle koynuma kafasını koyuyordu çok tatlıydı ya.
Finalde olan yarışmacılar @xemrexxx @Bully tebrikler
@ozgur2113 çok iyi yarıştın finaldede olabilirdin sağlık olsun sanada tebrikler buraya kadarmış ama Buda büyük bir başarıdır
@ozgur2113 ablacım iyi yarıştın sana iyi puanlar veremedim keşke daha çok
sevseydim bu grubu sınavında başarılar diliyorum sana🙂 dualarımla yanında
olacağım ablacım
kazanirsa bir kez daha vurgularim
Emre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.
@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydi
Ben program senaryo deyince inanmıyordunuz.
Bence sunucu ve başkanın oylarını kapan yaşadı iyi rüşvet veren kazanır gibi.
ay neyse madem uyumadınızz final şarkımı dinleyip uyuyun bariAYY ZUHAL TOPAL GİBİ OLDUK ZATEN @mrt-06
yani overrop diziden seçmemişsin en azındanFinalde Benim Albümüm'ün gizli kahramanlarını açıklayacağım yine lafı senaryoya getir de ona göre yazarım.
Artık lakabın "oynak balina" olacak, çok hoşuma gitti.
Aynen Umut'um sen boşver onu oylar Gökhan'aBen şarkıya oy veriyorum sen gibi şike yapmıyorum. Beni katma alçak kanlı oyunlarına.
ay neyse madem uyumadınızz final şarkımı dinleyip uyuyun bari
@destere yetişir inş @sokak sanati na hertürlü yetkiyi verdik savunduk kolladık şimdi başkanlığı bitmek üzereyken laf ediyorDaha MusicSurvivor var, kendisi onu da yönetecek. Kraliçemizi üzmeyin yani.
o ne kız öyle göster oğlum amcalarına der gibiowww en sevdiğim şarkısı bu aboo @Bully kaan sende göstersene şarkını