Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Emre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.

Bu tesadüf mu sizce FF halkı. Bu soruları sorun artık. Korkmayın. Başkanınız arkanızda.:)

Emre ilk kez bir yarışmada finale çıkıyor. Kaan'da öyle. Ve Çiğdem'in sunucu olduğu bir programda. İkisinde Çiğdem ile iyi anlaşıyor.

Bu tesadüf mu sizce FF halkı. Bu soruları sorun artık. Korkmayın. Başkanınız arkanızda.:)
@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti :A :A :A @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydi :F

ayy vekil başkan yapıyorum sezon boyunca savunuyorum umutun yaptığına bak @mrt-06
:A :A :A

Ben program senaryo deyince inanmıyordunuz. :D

@xemrexxx üçüncü finali bu 1.sezonda yıldız tilbeyle kaybetti 2.sezonun barış akarsu ile şampiyonu müsicsurvivorda emreye isminden dolayı 1 ler geliyordu bizim yarışmamızda pek yaşanmadı bu durum yarışmacılarıda çok iyi seçti :A :A :A @Bully UN İLK FİNALİ ama hep yarı finalde oluyordu zaten sonunda çıkıcağı belliydi :F

ayy vekil başkan yapıyorum sezon boyunca savunuyorum umutun yaptığına bak @mrt-06
Umut'tan her şey beklenir bak ben hep netim. :A

vlla senin bu sezene kurnaz oyunlarından dolayı bakalım atacan ne yapacak bence klit nokta o olucak inş son oyda atacanın oyuyla şampiyon belli olur @mrt-06 dan finalde baya yararlanıcaz :A :A :A
Bence sunucu ve başkanın oylarını kapan yaşadı iyi rüşvet veren kazanır gibi. :A

Demek ki Çiğdem ilk sezondan itibaren Emre şike yapıyor. Seni güldürüyor diye Emreyi kayırdın 3 sezon bh sezonda Kaan'ı kayırdın.:)

O zaman bana bi hatun lazım, sarı saçlı bir kız çocuğum istiyorum. Rüyamda gördüm, böyle koynuma kafasını koyuyordu çok tatlıydı ya. :love1:

Finalde olan yarışmacılar @xemrexxx @Bully tebrikler:)
@ozgur2113 çok iyi yarıştın finaldede olabilirdin sağlık olsun sanada tebrikler buraya kadarmış:( ama Buda büyük bir başarıdır:)

@ozgur2113 ablacım iyi yarıştın sana iyi puanlar veremedim keşke daha çok
sevseydim bu grubu sınavında başarılar diliyorum sana🙂 dualarımla yanında
olacağım ablacım

kazanirsa bir kez daha vurgularim :)

Ben program senaryo deyince inanmıyordunuz. :D

Umut'tan her şey beklenir bak ben hep netim. :A

Bence sunucu ve başkanın oylarını kapan yaşadı iyi rüşvet veren kazanır gibi. :A

AYY ZUHAL TOPAL GİBİ OLDUK ZATEN @mrt-06 :A :A :A
ay neyse madem uyumadınızz final şarkımı dinleyip uyuyun bari:A

Daha MusicSurvivor var, kendisi onu da yönetecek. :A Kraliçemizi üzmeyin yani. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking