Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Yok kırıldım ben. :A
Ona bakılırsa sen bir ara da beni yardımcı yapmıştın.. Allahım nasıl bir oyun bu. :(
AA başkanlığı diyorum bee vekil baskan yarışmaya laf edince destere dısında yalanmıs dedim 2 sezonda o hiç böyle etmediydi :A :A :A

yoksa ben arkadaşlık konusunda kimseyle kimseyi öyle kıyaslayıp şey etmem hepinizin yeri ayrı ayrı duruyor biz yarışmayla alakalı konusuyoruz sanada destepim ortada zaten ben yarıştım gibiydim senin yüzünden zaten burcuyu taşıyamadık ilgilenseydin yazık oldu kadına :( :( :(

AA başkanlığı diyorum bee vekil baskan yarışmaya laf edince destere dısında yalanmıs dedim 2 sezonda o hiç böyle etmediydi :A :A :A

yoksa ben arkadaşlık konusunda kimseyle kimseyi öyle kıyaslayıp şey etmem hepinizin yeri ayrı ayrı duruyor biz yarışmayla alakalı konusuyoruz sanada destepim ortada zaten ben yarıştım gibiydim senin yüzünden zaten burcuyu taşıyamadık ilgilenseydin yazık oldu kadına :( :( :(
Şaka yapıyorum. :A :bhr:

Sen yine uzun mesajlar yazmaya başladın ben kaçayım en iyisi. :F

bende kıyas yapmam canım forumdaki herkese ayrı ayrı değer veririm ama aynı
değeri bazen görüyorum bazen görmüyorum:D:D:D buda benim şansım olsa gerek

Şaka yapıyorum. :A :bhr:

Sen yine uzun mesajlar yazmaya başladın ben kaçayım en iyisi. :F

:F:Faman kaç durma sen

Sarkiyi begendim. Sanki bayan kurtariyor sarkiyi. daha icli söylebilmesini beklerdim. muzik harika. insanin kalbine isliyor.
simdi diger sarkiyi bir dinleyeyim

ay neyse madem uyumadınızz final şarkımı dinleyip uyuyun bari:A
muzik 10 numara ama Gökhanin sarkisi gibi söz kismina gelince biraz buyusunu bozuyor gibi muzigin :D
iki sarkida simdilik ayni esitlikte

Son düzenleme:
Kaan ettiği tehditler işe yaramış :A

@gözlemci oyları
3 Gökhan Türkmen - Yas
2 Sezen Aksu - İki Gözüm
1 Pinhani - Gözler Anlatır
3 şarkıda rezalet gibi :A Ama en iyisi gökhan olmuş ,
sezen aksudan bunu beklemezdim daha iyi bir parça
ile benden 3 alabilirdi :A
Ben bu oyunlara gelmem :A Ne tehdidi Kaan beni sever sayar :A Ayrıca o dostane bir uyarıydı :A değil mi @Bully