Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

atacanın çarpıcı yorumları :A

Şarkıları dinledim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki üç şarkı da iddialı değil, dinlerken şok oldum. Bu üç iddiasız şarkı arasından seçimim ise şöyle oldu;

3 Gökhan Türkmen - Yas
Bu şarkıyı ilk defa dinliyorum, diğer "göz" temalı şarkılardan farklı olarak YAS ile gelmişsin, sözlerinden ziyade Gökhan'ın sözleri uzatarak söylemesi çok hoşuma gitti dinlemesi çok keyif verdi, şarkıyı da indirdim.

2 Pinhani - Gözler Anlatır
Sanırım bu şarkıyı da ilk defa dinliyorum, 4, 5 haftadır Pinhani'ye ya tam puan ya da ilk 3 içerisinde yer veriyorum çok güzel şarkılar kullandın ama bu şarkısını bilmiyordum. Yine de dinlerken keyif aldım "içinden geçen" kısımları hoştu.

1 Sezen Aksu - İki Gözüm

Geçen konuya yazdığım gibi şarkının sözleri çok güzel ".... yedi kat eller yakınım oldu gel kavuşalım artık..." coverlarını da takip ediyorum FAKAT! Sezen'in bu şarkı için yorumunu beğenmiyorum sözleri güzel olduğu için dinlerken fazla rahatsızlık vermiyor, dediğim gibi coverlar Sezen'in yorumundan daha başarılı. Bu şarkıyı geçen hafta kullanmalıydın hata ettiğini düşünüyorum ama bu haftaki iddiasız ortam avantajın olabilir.

atacanın çarpıcı yorumları :A

Şarkıları dinledim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki üç şarkı da iddialı değil, dinlerken şok oldum. Bu üç iddiasız şarkı arasından seçimim ise şöyle oldu;

3 Gökhan Türkmen - Yas
Bu şarkıyı ilk defa dinliyorum, diğer "göz" temalı şarkılardan farklı olarak YAS ile gelmişsin, sözlerinden ziyade Gökhan'ın sözleri uzatarak söylemesi çok hoşuma gitti dinlemesi çok keyif verdi, şarkıyı da indirdim.

2 Pinhani - Gözler Anlatır
Sanırım bu şarkıyı da ilk defa dinliyorum, 4, 5 haftadır Pinhani'ye ya tam puan ya da ilk 3 içerisinde yer veriyorum çok güzel şarkılar kullandın ama bu şarkısını bilmiyordum. Yine de dinlerken keyif aldım "içinden geçen" kısımları hoştu.

1 Sezen Aksu - İki Gözüm

Geçen konuya yazdığım gibi şarkının sözleri çok güzel ".... yedi kat eller yakınım oldu gel kavuşalım artık..." coverlarını da takip ediyorum FAKAT! Sezen'in bu şarkı için yorumunu beğenmiyorum sözleri güzel olduğu için dinlerken fazla rahatsızlık vermiyor, dediğim gibi coverlar Sezen'in yorumundan daha başarılı. Bu şarkıyı geçen hafta kullanmalıydın hata ettiğini düşünüyorum ama bu haftaki iddiasız ortam avantajın olabilir.
İnsallah 1yil @Tolstoyevski yle ayni odaya kapatikir ve zorla onun dizilerini izlemek zorunda kalirsin atacan.ss

Özgür gitti gibi evet, zaten yarı finale geldiğinde şarkılarını tüketmişti. ss Ben de risk aldım bu hafta bu yüzden, finale iddialı çıkıyorum merak etme. :A

Hangi Şarkı. Umarım bildiğim bir şarkıdır. İlk kez Gökhan'ın bildiğim bir şarkısına oy vermek istiyorum.:A

Puan durumu geldi @xemrexxx ve @Bully şarkıları bu gece yada yarın gündüz atın yarın 16:00 oylamayı konuyla birlikte başlatacaz :F

@ozgur2113 çok iyi yarıştın 1 şarkı daha bırakabilseydn final görürdün :(

@mrt-06 kardeşim tam puanın için çok teşekkür ediyor, 1 puanının da harika olduğunu belirtmek istiyorum. :A

Yas şarkısı Sezen'in Uzay Heparı anısına yazdığı şarkı, duymamana şaşırdım. Gökhan dışında Levent Yüksel ve Kubat yorumları da var. :D