Finalde destek çıkacan dimi bana senin oyun 5 puan falan sayılır Beren antisi @xemrexxx'e oy atacak halin yok herhalde![]()
Emoşa vermem zaten. Özgür elendi mi.
Finalde destek çıkacan dimi bana senin oyun 5 puan falan sayılır Beren antisi @xemrexxx'e oy atacak halin yok herhalde![]()
3 tane öpücüklü kalp yolladımyaBiz sana methiyeler düzelim sen "canım"ı bile yazmaya üşenip "cnm" yaz, pes! Bu kadar iltifatı @Mr.At'a yapsam şimdi el pençe divan mrt abim bir ihtiyacın var mıydı, ölürüm senin için derdi.![]()
Elendim.ssEmoşa vermem zaten. Özgür elendi mi.![]()
Sus sus. .ss Aslında 70 yaşında bir teyzeyim.Ne abisi ulan ufal da cebime gir çömez.![]()
Özgür gitti gibi evet, zaten yarı finale geldiğinde şarkılarını tüketmişti. ss Ben de risk aldım bu hafta bu yüzden, finale iddialı çıkıyorum merak etme.Emoşa vermem zaten. Özgür elendi mi.![]()
Sus sus. .ss Aslında 70 yaşında bir teyzeyim.![]()
İnsallah 1yil @Tolstoyevski yle ayni odaya kapatikir ve zorla onun dizilerini izlemek zorunda kalirsin atacan.ssatacanın çarpıcı yorumları
Şarkıları dinledim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki üç şarkı da iddialı değil, dinlerken şok oldum. Bu üç iddiasız şarkı arasından seçimim ise şöyle oldu;
3 Gökhan Türkmen - Yas
Bu şarkıyı ilk defa dinliyorum, diğer "göz" temalı şarkılardan farklı olarak YAS ile gelmişsin, sözlerinden ziyade Gökhan'ın sözleri uzatarak söylemesi çok hoşuma gitti dinlemesi çok keyif verdi, şarkıyı da indirdim.
2 Pinhani - Gözler Anlatır
Sanırım bu şarkıyı da ilk defa dinliyorum, 4, 5 haftadır Pinhani'ye ya tam puan ya da ilk 3 içerisinde yer veriyorum çok güzel şarkılar kullandın ama bu şarkısını bilmiyordum. Yine de dinlerken keyif aldım "içinden geçen" kısımları hoştu.
1 Sezen Aksu - İki Gözüm
Geçen konuya yazdığım gibi şarkının sözleri çok güzel ".... yedi kat eller yakınım oldu gel kavuşalım artık..." coverlarını da takip ediyorum FAKAT! Sezen'in bu şarkı için yorumunu beğenmiyorum sözleri güzel olduğu için dinlerken fazla rahatsızlık vermiyor, dediğim gibi coverlar Sezen'in yorumundan daha başarılı. Bu şarkıyı geçen hafta kullanmalıydın hata ettiğini düşünüyorum ama bu haftaki iddiasız ortam avantajın olabilir.
Özgür gitti gibi evet, zaten yarı finale geldiğinde şarkılarını tüketmişti. ss Ben de risk aldım bu hafta bu yüzden, finale iddialı çıkıyorum merak etme.![]()
O zaman bana bi hatun lazım, sarı saçlı bir kız çocuğum istiyorum. Rüyamda gördüm, böyle koynuma kafasını koyuyordu çok tatlıydı ya.Sus sus. .ss Aslında 70 yaşında bir teyzeyim.![]()
İlk haftadan beri iyi destekçiler olsaydı ben de en iyi şarkıları erken harcamazdım, finale çıkardım.ssÜzüldüm.Final hakediyordun.
![]()
Öyle bir dedin ki yani kendimi şey gibi hissettim ama o işlere @denizz19 bakıyor ya.O zaman bana bi hatun lazım, sarı saçlı bir kız çocuğum istiyorum. Rüyamda gördüm, böyle koynuma kafasını koyuyordu çok tatlıydı ya.![]()
Zaten 1şarkim kaldi neyi atayim :.FPuan durumu geldi @xemrexxx ve @Bully şarkıları bu gece yada yarın gündüz atın yarın 16:00 oylamayı konuyla birlikte başlatacaz
@ozgur2113 çok iyi yarıştın 1 şarkı daha bırakabilseydn final görürdün![]()